A 40 éves férfiak és nők fiatalok még, vagy nem?
Figyelt kérdés
2022. júl. 11. 17:55
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem
31 szavazat
1/11 anonim válasza:
fiatalok , jó nő olyan mint a jó bor minél öregebb és szárazabb annál finomabb
2/11 anonim válasza:
A fiatalság legeslegeslegeslegeslegutolsó határa 35 év, a mi társadalmunkban.
3/11 anonim válasza:
Mihez képest?
Szerintem inkább középkorú, öregnek nem mondanám, de azért 30 fölött nehéz egyértelműen fiatalnak mondani. Van, amihez az, van, amihez nem
5/11 anonim válasza:
Én nem érzem magam fiatalnak,már az esti filmeken is elalszok.N
7/11 anonim válasza:
Nem fiatal, hanem középkorú. Ez tény, most nyilván lepontoznak, mert nem tudnak méltósággal öregedni. Pedig örülhetnének neki, van akinek ez nem adatott meg.
8/11 anonim válasza:
Én öregnek érzem magam 40 évesen. Úgy érzem kiégtem, zsákutcába futottam, nem tudom élvezni az életet.
9/11 anonim válasza:
Inkább öregek.
Szerintem a 40 egy választóvonal, addig fiatalnak érzik magukat, mert ha jönnek is az öregedéssel kapcsolatos problémák, de akkor még lassan, kevésbé észrevehetően, majd kb. 40-től viszont évről évre egyre kegyetlenebbül jönnek az öregedés látványos jelei külsőre is, de még inkább egészségügyileg.
10/11 anonim válasza:
Az a probléma, hogy a kérdező ugyanezt eljátssza majd 80 évesen is.
Akkor majd a 75 évesek lesznek a fiatalok.
Láttam már ilyet. Szó szerint így mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!