Apa és fia vállalkozik, mi a legjobb image? Fiatal 20 éves fiu fiatalos 40 éves apjával Fiatal 20 éves fiu öreg tapasztalt 60 éves apjával 18 éves pályakezdő, fitalos 40-es apa 18 éves pályakezdő, öreg tapasztalt 60 éves apa 25 éves fiu,
Apa és fia vállalkozik, mi a legjobb image?
Fiatal 20 éves fiu fiatalos 40 éves apjával
Fiatal 20 éves fiu öreg tapasztalt 60 éves apjával
18 éves pályakezdő, fitalos 40-es apa
18 éves pályakezdő, öreg tapasztalt 60 éves apa
25 éves fiu, fiatalos 40 éves apa (16 évesen lett apa, a számok enyhén kerekitettek)
25 éves fiu, öreg tapasztalt 60 éves apa?
Nem tudom, egyáltalában tisztában vagy-e az "image" szó jelentésével?
" arculat, imázs, összkép, jó hírnév "
Teljesen mindegy a felállás, a lényeg az, hogy értsenek ahhoz a vállalkozáshoz, amit indítanak, legyen szakképzettségük, csináljanak valami hiánypótlót ill. legyenek valamiben nagyon jók.
Szerinted ha én kiadok pl. egy építőipari munkára 500 ezer ft-ot (legyen mondjuk villanyvezeték áthúzása egy kis lakásban), hol érdekel engem, hogy hogy néz ki az apa és a fia?
Az érdekel, hogy tisztességesen dolgozzanak, utána ne legyen zárlat a lakásbanm, ne gyulladjanak ki a vezetékek, stb.
"Az érdekel, hogy tisztességesen dolgozzanak, utána ne legyen zárlat a lakásbanm, ne gyulladjanak ki a vezetékek, stb.
" és ezt előre honnan tudod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!