Hogy dolgozzam fel azt, hogy Orbán miatt koldus vagyok?
29/F
Figyelt kérdés
Ő miatt nem vittem semmir az életbe, nem tudtam spórolni, félre rakni. Kifizetem az albérletet marad 100 ezer Ft-om élni. És ne jöjjön nekem itt senki, hogy mindenki a maga szerencse kovácsa, amikor az átlagbérek itthon most 250-300 ezer között van, na ebből sok mindenre nem lehet félre tenni. Érettségim van ,illetve egy Pénzügyi-Számviteli ügyintéző végzettségem.
Ne hidd egy percig se hogy külföldön olyan jó minden! Voltam kint én is, nyomorultabbul éltem mint itthon. Soha többet külföld.
2024. máj. 9. 19:53
13/18 anonim válasza:
Igazad van ma nem volt a boltban a kedvenc krém túróm ez is Orbán hibája meg az is, hogy a szomszédom glutén érzékeny.
2024. máj. 9. 19:54
14/18 anonim válasza:
üdv a kapitalizmus világában, ha nincs keresett szakmád, akkor sajnos szart sem érsz...ez már nem a szocializmus, hogy állami beavatkozással igyekeznek kiegyenlíteni a vagyoni, társadalmi különbségeket. egy sima szakmunkás annyit keres manapság, amennyit nem szégyell elkérni a munkákért, amiből meg van bőven. az olyanok mint te meg én, akik semmihez nem értenek, örüljenek hogy nem halnak éhen, így működik a rendszer, ezt nem tudod megváltoztatni és nem is Orbán hibája. az egyetlen ami miatt őt kevésbé kedvelem, hogy a hülye családtámogatási politikájával az egekig verte az ingatlanárakat, én simán eléldegélnék egy 35 nm-es garzonban is a 350 ezres fizetésemből, de már Kelet-Magyarországon is 30 milliónál kezdődik egy ilyen lakás, amit 20-30as korosztály átlag fizetéssel nem tud kigazdálkodni...
2024. máj. 9. 19:58
15/18 anonim válasza:
Kérdező.
Kicsit gondolkodj.
Mi az oka annak, hogy Orbán ezt teheti, amit tesz?
A megfejtés: a nép.
Orbán egyszerűen zseniálisan tudja sakkban, félelemben tartani az embereket.
Az emberek nagy része tanult tehetetlen, megfelelési kényszeres, csőlátású, nem lép ki a komfortzónájából, el van torzítva az elméje, hogy "jaj, mi lesz ha felmondok, jaj, máshol sem jobb" mantrákkal és mivel a családok nagy része az országban bántalmazó, az embereknek nincs önbizalmuk, és nem tudják az értéküket. Elvállalja 250 ezerért is a munkát, mert mi van ha.
Ez nem Orbán műve.
2024. máj. 9. 20:03
16/18 anonim válasza:
Na basszus, a kérdező már "nem is létezik".
2024. máj. 9. 20:24
17/18 anonim válasza:
A népre haragudj, akik megválasztották.
Sokan elmennek, akkor nem lesz, aki kitermelje idős korukra a nyugdíjat.
Majd visszaadja nekik a karma.
Többnyire a középkorú családosok, akik élvezik most ezt a rendszert, majd ha felnőnek a puják és megszűnik a sok kedvezmény majd fognak ezek még nyugdíj után is dolgozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!