Takarítónők! Zavar ha akkor használják a férfiak a férfi mosdót ha benn takarítotok éppen?
Figyelt kérdés
Pl. a piszoáros részt.2024. máj. 8. 15:53
21/22 anonim válasza:
Nem zavar. Egyszer úgy mentem be, hogy az egyik férfi önkielégített épp... Na mindegy. Csomószor láttam már, hogy más pisil. Régen megkértem, hogy menjenek ki addig, de egyszer egy férfi bepisilt, nem vicc, szóval, most már inkább nem figyelek, oszt ennyi.
22/22 anonim válasza:
Dehogy zavarja azokat. Konkrétan akkor jött be a nő amikor 3 ember huszozott egy meg szart a zárt ajtó mögött. Mi meg csak néztünk hogy ezt nem zavarja hogy mi itt végezzük a dolgunkat. (Ráncos banya volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!