Takarítónők! Zavar ha akkor használják a férfiak a férfi mosdót ha benn takarítotok éppen?
A csúnya nyugaton ezt megoldották úgy a cég mosdójában, hogy mikor bent vannak a takarítónők, akkor az ajtó közepére kiteszik a "Durchgang verboten" táblát, így ők is nyugodtan tudnak dolgozni, és neked sem szakad le a lábad míg elsétálsz a másik mosdóig.
Téma lezárva
4-es!
Ezzel nemhogy nem zártad le a témát, még a közelében sem voltál. Ugyanis a kérdés nem az volt, hogy mi a megoldás az ilyen helyzetekre.
7: Én biztos nem töröltettem semmilyen választ. S engem azért foglalkoztat a téma mert nem értem sok takarítónőt miért zavar a dolog.
Főleg úgy hogy ha le se zárják a mosdót, akkor miért csodálkozik hogy a piszoárt használom? Franc se fog a fülkéhez bohóckodni, amikor azonnal lehet pisilni oda.
5
Akkor tulajdonképpen bizonyítottad, hogy eszed nem sok van.
Nem tud zavarni valami, ha nincs. Érted?
Tehát ha tilos a belépés a mosdóba míg bent vannak a takarítónők, akkor nem fogja zavarni, hogy egy másik mosdóba pisálsz. Érted már, drága gyermek?
9-es!
Akkor mégegyszer, hátha sikerül megértened.
Ahol nem tilos a belépés takarítás alatt, ott előfordul, hogy takarítás közben valaki használja a piszoárt. Ez egy létező helyzet, erre vonatkozik a kérdés.
Ha tilos a belépés, akkor nem zavar senki senkit, mivel nem jön létre az az állapot, amire a kérdés vonatkozik, tehát maga a kérdés sem született volna meg.
Szóval amikor bent van a takarító (ha nincs bent, akkor nincs probléma) és bemegy egy férfi, (ha nem megy be, mert nem akar, vagy nem szabad, akkor nincs probléma) akkor a takarítót zavarja-e a kialakult helyzet. (ha nem vagy takarító,vagy anyukád, barátnőd, stb nem az, akkor nem tudod, nem kell válaszolnod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!