Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Takarítónők! Zavar ha akkor...

Takarítónők! Zavar ha akkor használják a férfiak a férfi mosdót ha benn takarítotok éppen?

Figyelt kérdés
Pl. a piszoáros részt.
2024. máj. 8. 15:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Engem sosem zavart, mikor takarítottam, viszont a bent lévő férfiakat mindig megkérdeztem, hogy jöhetek-e most takarítani (hangszínből, gondolom, csak felismerték, hogy nő vagyok). Volt, hogy megkaptam, hogy pár perc türelmet kérnek, általában a fülkékből, nem a piszoároktól, és a kábelfektetés, az nálam is szent dolog, szóval megvártam kinn, hogy befejezze a műveletet.

Nőként sosem zavart, ha kimentem dolgom végeztével kezet mosni, és ott volt a férfi takarító, aki végezte a dolgát (mármint a rendeset, amiért fizetik, nem a szarásra gondolok), de időnként volt, akit igen, pedig a női wc-kben zárható fülkék vannak.

2024. máj. 10. 17:53
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Takarítónő vagyok. Mikor dolgozok, direkt nyitva hagyom az ajtót, hogy lássák, bent vagyok. Ha ennek ellenére bejön valaki a dolgát végezni, az engem kicsit sem érdekel. Ő döntése volt. Ha nincs zavarban, akkor én sem vagyok. Csak a femosott padlót ne járja össze. Bár én iskolában takarítok, a gyerekeket nem zavarja ha ott vagyok. Akit mégis zavar, az átmegy másik emeletre pisilni.
2024. máj. 14. 23:21
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is suliban vagyok takarítónő, de azt nem hiszem, hogy jó szemmel néznék, ha az ember bent van a fiúknál, miközben épp pisil valamelyik a piszoárnál ,hiába ő jött be... Én olyankor kijövök vagy megmondom neki, hogy menjen egy másikba. Lányoknál ugyan ez van. És amúgy igen zavar, mert senki wc/piszoár használatára nem vagyok kíváncsi és haladni szeretnék a munkámmal.
2024. máj. 15. 15:12
 14/22 A kérdező kommentje:

Érdekes hogy sok takarítónőt zavar a dolog, de van akit egyáltalán nem.

De miért zavaró a fütyi látványa? Nem kell nézni.

2024. máj. 16. 11:39
 15/22 anonim ***** válasza:
25%
Nálunk a cégnél egy alacsony túlsúlyos néni takarít, úgy pisiltem bent, hogy titokban odapillantgatott. Néha önkielégítés közben gondolok rá, jó lett volna lecumiztattni ott helyben. 24/F
2024. máj. 22. 15:39
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Még hányszor teszed fel ezt az undorító, beteges kérdést?!

A gyakorit nem erre találták ki.

2024. máj. 23. 04:19
 17/22 anonim ***** válasza:
54%
Kerdezo: inkabb keress olyan poreszt a neten, ahol megdugvanyozzak a takkernot... van tobb ilyen is biztosan, en is lattam mar ilyet. :)) Minket meg hagyjal beken...
2024. máj. 31. 00:14
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar, mindenkinek vannak szükségletei.
2024. máj. 31. 09:09
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez már a 100. aberrált kérdés a témában.
2024. júl. 17. 04:05
 20/22 anonim ***** válasza:
63%

Takarítok, bár wc-t nekem nem kell, nem is mennék olyan helyre, ahol kell.

Persze csak azért, mert nem bírnék magammal, és egyből leszopnám az összes kukit.

aug. 17. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!