Takarítónők! Zavar ha akkor használják a férfiak a férfi mosdót ha benn takarítotok éppen?
Engem sosem zavart, mikor takarítottam, viszont a bent lévő férfiakat mindig megkérdeztem, hogy jöhetek-e most takarítani (hangszínből, gondolom, csak felismerték, hogy nő vagyok). Volt, hogy megkaptam, hogy pár perc türelmet kérnek, általában a fülkékből, nem a piszoároktól, és a kábelfektetés, az nálam is szent dolog, szóval megvártam kinn, hogy befejezze a műveletet.
Nőként sosem zavart, ha kimentem dolgom végeztével kezet mosni, és ott volt a férfi takarító, aki végezte a dolgát (mármint a rendeset, amiért fizetik, nem a szarásra gondolok), de időnként volt, akit igen, pedig a női wc-kben zárható fülkék vannak.
Érdekes hogy sok takarítónőt zavar a dolog, de van akit egyáltalán nem.
De miért zavaró a fütyi látványa? Nem kell nézni.
Még hányszor teszed fel ezt az undorító, beteges kérdést?!
A gyakorit nem erre találták ki.
Takarítok, bár wc-t nekem nem kell, nem is mennék olyan helyre, ahol kell.
Persze csak azért, mert nem bírnék magammal, és egyből leszopnám az összes kukit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!