Hogyan szokhat valaki erről le? Pszichológus nem volt túlságosan hatásos rá
Figyelt kérdés
Valaki aki nagyon rosszul viseli azt ha megbámulják, márpedig rendszeresen megbámulják. És ettől ingerült lesz, és időnként hajlamos a másiknak torok elvágást mutatni a kezével. És nagyon le akarna erről szokni, viszont nagyon felhúzzák idegileg a bámészkodók, ezért nem tud2024. máj. 5. 10:45
1/3 anonim válasza:
Próbáljon az extrém kinézetén és a tahó stílusán igazítani. Mindkettőt ő maga produkálja.
2/3 anonim válasza:
Igaza van elsonek. Amikor en pl faradt nyűgös vagyok es azt se akarom hogy eszrevegyenek az utcán se, akkor szürke cucvokban vagyok sima edzőben meg ilyenek.
Tinin volt az első hogy beszóltak az utcán nekem, tinin folyamat görcsöltem is azon hogy szeretnék varázserőt ami láthatatlanná tesz. Ma már tudok vegyülni bárhol barmilyen helyen társaságban is. Kaméleon lettem.
Volt olyan munkahelyem ahol pl sok kisebbség is dolgozott egy az egyben átvettem a stílusukat is a termeszetességet is, nem sminkeltem sem, bevettek a klánba.
De amikor diplomás értelmiségiek közt dolgozom oda is egy az egyben be tudok vegyülni.
Mindenféle rétegbe.
Utcán meg annyi is elég hogy szürke ruhák edzőcipő meg semmi extra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!