Én őszintén szerelmes voltam, csak épp a másik fél nem tudott róla.. 😅
2024. máj. 5. 09:57
2/13 anonim válasza:
Kimaradt, de nem érdekel. Szeretem én magamat eléggé, nem kell pátyolgasson senki.
2024. máj. 5. 10:01
3/13 Noren1989 válasza:
Biggyeszd mà mellé, h 26/F...
Ha làtsz kézenfogva tiniket, felnőtteket, az csak egy dolgot jelent: talàn pàrkapcsolatban vannak.
És ne, ne irigykedj, h neked ilyened nem volt.
2024. máj. 5. 10:03
4/13 anonim válasza:
Nem feltétlenül lehet jó, nem látsz bele.
De most, hogy mondod, szívesen lennék kézen fogva sétáló szerelmes tini. Az olyan jó!
1-2 hétig adatott meg egyébként, leginkább az volt, amit 1-es írt, nagyon találóan.
Nem szorul össze a szívem egyébként, ha látok ilyen párt, inkább örülök az örömüknek. Jó érzéssel tölt el!
2024. máj. 5. 10:03
5/13 anonim válasza:
Azért mert kézenfogva sétál két tizenéves, még nem lesz jó a kapcsolatuk. Eleve mit jelent a jó...
2024. máj. 5. 10:07
6/13 anonim válasza:
Nem, nem hiányzik.. Párkapcsolat, csomó megkötéssel, érzelmi zsarolással, játszmákkal, utána meg a gyerekek, akik majd szintén utálni fognak, mert nem vagy elég jó szülő.. Kösz, inkább passzolom.
Üdv: Egy nárcisztikus családban felnevelkedett..
2024. máj. 5. 10:08
7/13 anonim válasza:
Max addig lehet jó míg szexelnek.
Azon kívül a tini szerelemben minden más fos mert csak a fájdalom van. Sőt én azt mondom neked, hogy még egyetemen sem változik ez sokat. Csak ott már más okozza a nehézségeket de azok alapján amiket elmondanak nekem, hogy milyen fájdalmakat élnek át párkapcsolatuk miatt én egyáltalán nem bánom, hogy nekem nincs.
2024. máj. 5. 10:14
8/13 anonim válasza:
7# A szex önmagában pedig csak egy öncélű, totál értelmetlen dolog, hogyha gyerek nem lesz belőle. Úgy értem lehet izgi, de max addig a néhány percig amíg tart.. Házasságon kívül meg paráznaság, ennyi... A szerelem és a szex is durván túlértékelt a mai világban.
2024. máj. 5. 10:27
9/13 anonim válasza:
#7es vagyok. Egyébként nem úgy beszélek, hogy nem éltem át mert volt párkapcsolatom 15 évesen meg 21 évesen is. De a tapasztalatok is ugyan ezek voltak amiket mások mesélnek, hogy átélnek és a szexen kívül meg azon a kevés jó pillanaton kívül más nem nagyon hiányzik belőle.
2024. máj. 5. 10:54
10/13 anonim válasza:
8# Szóval én nem hiszek a szerelemben, szerintem az egy túlidealizált valami rózsaszín köddel, amiből egy idő után szeretet lesz, ha a hormonok alábbhagynak, a szex meg baromira hidegen hagy, nem érdekel és soha nem is érdekelt. De ettől függetlenül kívánom mindenkinek, hogy találja meg az igaz szerelmet, akár tiniként, akár aggastyánkorban..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!