Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sok mindenki életéből marad...

Sok mindenki életéből marad ki az őszinte szerelem tinikorából?

Figyelt kérdés
Ha az utcán látok kézenfogva sétáló tiniket akkor nekik jó kapcsolatuk lehet vajon?
2024. máj. 5. 09:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én őszintén szerelmes voltam, csak épp a másik fél nem tudott róla.. 😅
2024. máj. 5. 09:57
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
Kimaradt, de nem érdekel. Szeretem én magamat eléggé, nem kell pátyolgasson senki.
2024. máj. 5. 10:01
 3/13 Noren1989 ***** válasza:
72%

Biggyeszd mà mellé, h 26/F...

Ha làtsz kézenfogva tiniket, felnőtteket, az csak egy dolgot jelent: talàn pàrkapcsolatban vannak.

És ne, ne irigykedj, h neked ilyened nem volt.

2024. máj. 5. 10:03
 4/13 anonim ***** válasza:
72%

Nem feltétlenül lehet jó, nem látsz bele.

De most, hogy mondod, szívesen lennék kézen fogva sétáló szerelmes tini. Az olyan jó!

1-2 hétig adatott meg egyébként, leginkább az volt, amit 1-es írt, nagyon találóan.

Nem szorul össze a szívem egyébként, ha látok ilyen párt, inkább örülök az örömüknek. Jó érzéssel tölt el!

2024. máj. 5. 10:03
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert kézenfogva sétál két tizenéves, még nem lesz jó a kapcsolatuk. Eleve mit jelent a jó...
2024. máj. 5. 10:07
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem hiányzik.. Párkapcsolat, csomó megkötéssel, érzelmi zsarolással, játszmákkal, utána meg a gyerekek, akik majd szintén utálni fognak, mert nem vagy elég jó szülő.. Kösz, inkább passzolom.

Üdv: Egy nárcisztikus családban felnevelkedett..

2024. máj. 5. 10:08
 7/13 anonim ***** válasza:
68%

Max addig lehet jó míg szexelnek.

Azon kívül a tini szerelemben minden más fos mert csak a fájdalom van. Sőt én azt mondom neked, hogy még egyetemen sem változik ez sokat. Csak ott már más okozza a nehézségeket de azok alapján amiket elmondanak nekem, hogy milyen fájdalmakat élnek át párkapcsolatuk miatt én egyáltalán nem bánom, hogy nekem nincs.

2024. máj. 5. 10:14
 8/13 anonim ***** válasza:
36%
7# A szex önmagában pedig csak egy öncélű, totál értelmetlen dolog, hogyha gyerek nem lesz belőle. Úgy értem lehet izgi, de max addig a néhány percig amíg tart.. Házasságon kívül meg paráznaság, ennyi... A szerelem és a szex is durván túlértékelt a mai világban.
2024. máj. 5. 10:27
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
#7es vagyok. Egyébként nem úgy beszélek, hogy nem éltem át mert volt párkapcsolatom 15 évesen meg 21 évesen is. De a tapasztalatok is ugyan ezek voltak amiket mások mesélnek, hogy átélnek és a szexen kívül meg azon a kevés jó pillanaton kívül más nem nagyon hiányzik belőle.
2024. máj. 5. 10:54
 10/13 anonim ***** válasza:
91%
8# Szóval én nem hiszek a szerelemben, szerintem az egy túlidealizált valami rózsaszín köddel, amiből egy idő után szeretet lesz, ha a hormonok alábbhagynak, a szex meg baromira hidegen hagy, nem érdekel és soha nem is érdekelt. De ettől függetlenül kívánom mindenkinek, hogy találja meg az igaz szerelmet, akár tiniként, akár aggastyánkorban..
2024. máj. 5. 10:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!