Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Erről mi a véleményetek?...

Erről mi a véleményetek? nlc.hu/ezvan/20240502/ferfiaknak-felszallni-tilos-kulon-vago nokat-alakitott-ki-az-ukran-vasut-a-noi-utasok-vedelmeben/?f bclid=IwAR0rgjsqAfJeWq3vZbQ9IQj-LzVJdtBl3OVQElDz63KEpPbHptN2 EMDY1Gw

Figyelt kérdés

A nők olyan megtiszteltetésben részesülhetnek 2024-ben hogy saját vonatuk legyen. Kérdeze én! Mi férfiak mikor fogunk ilyen megtiszteltetésben részesülni? Mi csak golyófogónak lennénk jó a háborúban?

Remélem a mozdonyvezető is nő mert ha nem úgy számomra hiteltelenné válna az egész! Tombol az "egyenjogúság"!

2024. máj. 4. 14:55
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
46%

Ne olvadjatok már el a kamu PCségtől. Ez nem arra lesz jó, mint a Japán példa.

Ez is a kényszersorozással függ őssze.

2024. máj. 4. 15:49
 22/27 A kérdező kommentje:
Megnéztem a linkeket 18-as válaszoló! Lehet én velem van a baj pasi létemre hogy soha még nem is gondoltam arra hogy egy nőt megerőszakoljak. Lehet túl jó nevelést kaptam? Amúgy meg ha rámenősen ismerkednék mindenféle fizikai cselekedet nélkül az ugyanúgy zaklatásnak minősülne. Erről vélemény? Nők szerint nekem kell kezdeményeznem és nem nekik.
2024. máj. 4. 15:51
 23/27 anonim ***** válasza:
72%
Te pasiként hányszor éreztél gyomorgörcsöt a félelmtől egy nő miatt? Ha beülsz az autóba, azonnal lezárod az ajtókat? Kimersz menni este egyedül sétálni? Ha lefogna egy nő, kitudnál belőle szabadulni?
2024. máj. 4. 15:53
 24/27 anonim ***** válasza:
88%
TE jó nevelést kaptál? Kétlem😅
2024. máj. 4. 16:33
 25/27 anonim ***** válasza:
66%

"Amúgy meg ha rámenősen ismerkednék mindenféle fizikai cselekedet nélkül az ugyanúgy zaklatásnak minősülne. "

El tudom képzelni a "rámenösen ismerkedést" részedröl - kb a "megdugnálak", szinten lehet, az eddigi kommentjeid alapján. Ezt JOGOSAN minösíten´ek zaklatásnak.

És utána meg csodálkozol, hogy senki nem áll veled szóba.

2024. máj. 4. 17:40
 26/27 anonim ***** válasza:
73%

Szó szerint az első mondat a cikkben. Nem csak a címet kellett volna elolvasni mielőtt elindul a hiszti

"Érezhetően csökkent a vasútvonalakon a nők ellen elkövetett támadások száma..."

2024. máj. 4. 22:25
 27/27 anonim válasza:
63%
Japánban van a hagyományos vasúti infrastruktúra és van a nagy sebességű Shinkansen (amely belülről némileg repülőgépre emlékeztet). Az előbbin hagyományos elrendezésű szerelvények közlekednek.
2024. máj. 23. 07:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!