Erről mi a véleményetek? nlc.hu/ezvan/20240502/ferfiaknak-felszallni-tilos-kulon-vago nokat-alakitott-ki-az-ukran-vasut-a-noi-utasok-vedelmeben/?f bclid=IwAR0rgjsqAfJeWq3vZbQ9IQj-LzVJdtBl3OVQElDz63KEpPbHptN2 EMDY1Gw
A nők olyan megtiszteltetésben részesülhetnek 2024-ben hogy saját vonatuk legyen. Kérdeze én! Mi férfiak mikor fogunk ilyen megtiszteltetésben részesülni? Mi csak golyófogónak lennénk jó a háborúban?
Remélem a mozdonyvezető is nő mert ha nem úgy számomra hiteltelenné válna az egész! Tombol az "egyenjogúság"!
Hallottál már olyat, hogy egy férfit valaki(k) megeröszakolt egy sötétebb utcában, vonaton, stb? ÉN még soha, márcsak azért sem, mert egyszerüen ez így lehetetlen biológiailag is.
Hallottál már olyat, hogy egy nöt valaki(k) megeröszakolt egy sötétebb utcában, vonaton, stb? Elég csak híreket olvasni, rengeteg ilyen eset van! (De he nem szoktál olvasni, rengeteg krimiben is elég tipikus, amikor sötét garázsban, utcán megeröszakolnak egy nöt, vagy adott esetben valaki tucatjával eröszakolja meg öket)
Ezek után próbálj meg gondokodni (mégha rettentö nehéz is lehet számodra az eddigi megnyilvánulásaid alapján), hogy van.e jogosultsága a nöknek biztosítani azt a lehetöséget, hogy biztonságosan tudjanak utazni.
Habár egész biztos vagyok benne, nem vagy képes felfogni, csak provokálni akarsz
15-ös! Persze hogy hallottam sőt olyanról is tudok amikor a nő bántalmazta a férjét vagy a barátját de nyílván ez kevesebbszer történt meg így könnyebb elhallgatni. A másik véglet a férfi gyávasága mert fél attól hogy kiröhögik hogy hagyja magát egy nőnek aki élvezi hogy uralkodhat felette. Ilyen is van!
A másik amit még mondani szeretnék az hogy a férfiak zaklatják a nőket? Tudtommal a férfiaknak kell udvarolniuk a nőknek és nem fordítva akkor hol a zaklatás? Férfi csak ismerkedne de ezt a nő szaklatásnak veszi? Akkor miért nem a nő udvarol és választ párt magának? Na ugye!
* férfi a gyávasága miatt nem mer szólni senkinek és feljelentést sem tenni a rendőrségen mivel fél hogy kinevetik.
Olyan is volt hogy a férfit zaklatták a nők akkor mi a probléma? Tudom hogy a férfiak által elkövetett zaklatás gyakoribb mint amikor a nők zaklatják a férfiakat de ilyen is van. Akkor mi a probléma? Nekünk ne legyen saját vonatunk, jah mi pasik nem vagyunk erre méltóak mert egy mocskos zaklató férgek vagyunk. Aki a mai világban megpróbálna ismerkedni egy nővel az egy zaklató. Ma is okosabb lettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!