Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit jelent az hogy élni?

Mit jelent az hogy élni?

Figyelt kérdés
Sokszor megkapom hogy oké hogy dolgozom, oké hogy pénzt teszek félre és egy évben 3-4 milliót rakok félre.. de elfelejtek "" élni "" most gyakorlatilag mi az hogy élni? Én nem vágyok nyaralásra, semmi ilyesmire.. 25 vagyok a jövőm alapozom meg. Majd 60 évesen élek

2024. máj. 4. 10:44
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
84%

Élni annyi jelent, hogy munkán kívül azzal foglalkozol, amit szeretsz. Pl. olvasás, kirándulás, koncertekre járás, sport..stb. minden, ami téged boldoggá tesz.

60 évesen meg az egészséged visszaszerzésével fogsz foglalkozni. Plusz jobb esetben a családoddal, unokáddal.

2024. máj. 4. 10:48
 2/24 anonim ***** válasza:
71%
60 évesen bele leszel keseredve az elmúlt 35 év munkával töltött idejébe.
2024. máj. 4. 10:49
 3/24 anonim ***** válasza:
30%
Én nem teszek félre még egy milliót sem egy évben, viszont költök sportokra, szórakozásra, utazásokra, idén Mexikóban voltam. Én nem arra alapozok, hogy most huszonévesen csak otthon üljek és kuporgassak, mert mivan, ha holnap kiderül, hogy rákos vagyok? Vagy elüt egy autó, lebénulok és visszasírom az egészségben töltött napjaimat, amiket otthon a szobában ücsörögve töltöttem? Addig kell élni az életet, amíg megteheted, nem szabad garantáltnak venni, hogy megéred a 60-at…
2024. máj. 4. 10:54
 4/24 A kérdező kommentje:
3... Én azt értem de most akkor egész életünkben rettegjünk a " mi van ha holnap xy dolog történik"" dologtól?? Ahh nem...
2024. máj. 4. 11:05
 5/24 anonim ***** válasza:
55%

Nem a 3-as vagyok.

Nek kell rettegni, mert a félelem rombolja az immunrendszered erősségét. Csupán kár annyit tartalékolni a 60-as évedire. Azért, mert akkor már nem leszel olyan fizikálisan jó állapotban, mint most és bánni fogod az elszalasztott időt. Van most álmod? Akkor valósítsd meg most!

Csak a jelenben,a mostban tudsz élni!

2024. máj. 4. 11:11
 6/24 anonim ***** válasza:
67%
Élni csak az tud, akinek pénze van.. Magyarul el tudsz menni színházba, koncertekre, nyaralni, hobbijaidra költhetsz stb.. Akinek nincs pénze, az maximum csak vegetálni tud.
2024. máj. 4. 11:12
 7/24 A kérdező kommentje:
De én nem szeretem se a színházat, se az ilyen dolgokat , nyaralni meg már meguntam.. kis gyerekként minden évben mentünk.. 7x voltam Görögországban, 2x afrika stb..
2024. máj. 4. 11:15
 8/24 anonim ***** válasza:
80%
Akkor mi a kérdés? Ha neked így jó, akkor élj így.
2024. máj. 4. 11:19
 9/24 anonim ***** válasza:
82%

Számomra azt jelenti, hogy kihasználod az élet adta lehetőségeket és újakat teremtesz.

Számomra azt jelenti, hogy sok időt töltök a szeretteimmel, hogy utazok, hogy megélem a szenvedélyeimet és hobbijaiamt, hogy mindig tanulok valamit, hogy fejlődök a munkámban, hogy kiélvezem az élet adta örömöket.

Lehet meg se éled a hatvan éves kort, minek várnál tehát? Nyilván nem kell túlzásokba esni, de nem is szabad megvonnod magadtól olyan dolgokat, amiket élvezel.

25/N

2024. máj. 4. 11:21
 10/24 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező, akkor fogj új dolgokba. Én most 33 évesen hobbiként elkezdtem spanyolul tanulni a netről, plusz telefonos alkalmazáson keresztül.

Nemcsak Görögország és Afrika létezik. 😉 Utazz oda, ahol még soha nem voltál.

2024. máj. 4. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!