Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ma milyen szabadidős tevékenys...

Ma milyen szabadidős tevékenységgel töltöd a napodat?

Figyelt kérdés

2024. máj. 4. 07:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Randira megyek
2024. máj. 4. 11:39
 12/16 anonim ***** válasza:
33%

Pasikat keresek a tarskeren, akiktol nem hányok be.csak létezik..nem adom fel.

Addig meg se mozdulok. Nem látom ertelmét már pasi nelkul semminek. Annak se hogy kifesuljem a hajam.

Ma lementem kócosan melegitoben papucsban reggel a boltba, sz.rom le alapon, erre jött 2 pasi és az egyik lehúzta a napszemcsit és ámult bámult aztán ahogy elmentek végig forgott utánam es néztuk egymast.

Hát bakker ezeknek az se számít ha kócos melegitos vagyok🤣

Aztán visszamentem es megint vergodok a társkeren a sok igenytelennel és keresem a tűt a szénakazalban:(

2024. máj. 4. 12:13
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Játszottam, főztem. Nemsokára ebédelünk, utána szieszta. Olyan 4 óra körül elindulunk, felszedjük a legkisebb gyereket, és megyünk anyámhoz anyák napját köszönteni (vasárnap nem szeretek sehová sem menni, meg amúgy hozzám is jön a többi gyerekem). 1-2 órát ott leszünk, aztán irány haza, dumálunk egy kicsit a középsővel és a párjával, akik ma késő délután érkeznek (ők másik városban laknak), talán hobbizok egy kicsit, ha még lesz hozá kedvem este, aztán alvás.
2024. máj. 4. 12:47
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ma a semmittevésé a főszerep.

A hét elején leadtam a szakdolgozatom, és utána is olyan sűrű napok voltak, hogy most van végre időm, energiám arra, hogy örüljek ennek. Szóval, bár ciki, de alszom, sorozatokat nézek és olvasok. És még egy cider-t is vettem, amit este fogok meginni:)

2024. máj. 4. 13:29
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Lakókocsiztunk tegnap, ma jöttünk haza, most megy a mosás, takarítás, aztán döglünk.
2024. máj. 4. 15:34
 16/16 anonim ***** válasza:

9es vagyok

teraszon grillparti, chill, pia, beszelhetes parommal, gyerkoc alszik

2024. máj. 4. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!