Bárhol, bármikor lehet proli módon viselkedni. Ráadásul ingyen!!
2024. máj. 3. 20:39
4/15 anonim válasza:
Étteremben még is mi legyen? Dögszag?
Ha az én lakásomban szolalnal meg így a kaja illatára, biztos repülnél a lépcsőn 🙃
2024. máj. 3. 20:53
5/15 anonim válasza:
Ha kritizálsz valamit, attól jó eséllyel bedurcizik az érintett ember és/vagy csoportosulás :D
2024. máj. 3. 20:58
6/15 anonim válasza:
Lehet. Én is szoktam, erre egyszer ezt mondta nekem a jó fej lakó aki épp valami nagyon szagosat főzött: Há valamit csak kell enni!
És igaza volt. De azért tök kellemetlen ameddig büdös van.
2024. máj. 3. 23:40
7/15 anonim válasza:
Vonaton pl. igen! Rohadt büdös tud lenni, amikor a naccsalàd vagy a tinibanda felszáll, és nyomatjâk a McDonald'sos tàpot. Aztán jönnek mindet össze, meg iszonyú halom szemetet hagynak maguk után, ami addig bűzölög, míg ki nem takarít a màv.
Az ilyen ocsmány emberekre, akik nem bírják ki némi szagmwntes keksszel vagy sütivel, hanem konyhànak vagy éttetemnrk képzelik a vonatot, azok szagára lehet hangos megjegyzést tenni, ja.
A lakóház, éttetem az mãs tészta!
2024. máj. 4. 09:01
8/15 anonim válasza:
6os akkor gondolom te se sértődsz meg ha valaki becsönget mikor főzöl hogy olyan büdöset főztél hogy forog az ember bele.
2024. máj. 4. 12:42
9/15 anonim válasza:
Én nem főzök büdöset mert előbb dobom ki az egészet, meg oda is szoktam figyelni másokra ez a szexepilem. Amúgy meg nem tudom miért nálam lettél idegbeteg mikor mások is írták hogy kellemetlen a büdös, mi meg tök jóban vagyunk azóta is azzal a szomszéddal. Vegyél be egy nyugtatót mielőtt választ írsz majd, de amúgy nem ragaszkodok hozz hogy írj :)
2024. máj. 4. 12:51
10/15 anonim válasza:
9es, akkor te sosem használsz pl hagymát semmihez? Mert az ugye büdös.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!