Szerencsésnek mondhatom magam?
Kérdező, az, hogy nincs kivel, kifogás. Nekem van párom, de idén 2 koncertre megyek egyedül, mert őt azok nem érdeklik. Ennyi. Elmegyek egyedül.
Ha meg nem tudsz németül, akkor tanulj meg! Már általános és középiskolában az egyik idegennyelv az a német volt. Ha te nem tudsz németül, akkor minek mentél olyan helyre, ahol a német a nyelv?
10/11 voltam.
Én is németbe élek már lassan 10 éve. Meg tanultam a nyelvet anno a suliba és már melózok, barátaim suliból megmaradtak és a melóhelyemről is vannak páran.
Ha már ki jöttél ide akkor tanuld már meg a nyelvet (nem lesz könnyű, de ez minden nyelvnél kb így van).
Ha csak bent ülsz és nyomod a ps-t abból nem lesznek baráti kapcsolataid és még a nyelvet se fogod megtanulni. Ha így folytatod még pár évig akkor utánna meg majd az lesz a bajod, hogy nem tudsz kilókat leadni, a nyelvet se beszeled es meg barataid se lesznek...
Minnél később keszdesz nyelvet tanulni annál nehezebb lesz.
Szóval tedd ki a lábad és éld az életed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!