Ha férfiként nincsen szociális életem, akkor esélytelen vagyok a nőknél?
Valakinél az, valakinél pedig nem. Erre nincs fekete-fehér válasz.
Egy extrovertált embernek nyilván fontos, hogy a párja is az legyen, hiszen így összeegyeztethető a mindennapjaik, egy extrovertált nem fog egy egész hétvégét egy szobában/lakásban ücsörögni. Ők társasági emberek.
De vannak ugyanúgy introvertált nők is, ők az ellentétei.
Tehát nyilván az a fontos, hogy a te életedbe passzoló partnert találj, akkor leszel boldog.
Olyan úgysem lesz, hogy mindenkinek meg fogsz felelni. Lesz olyan lány akinek ez a 0 szociális élet imponáló lesz, lesz aki azt mondja, hogy "nekem ilyen férfi nem kellene".
Normális nőknél ez nem elvárás.
Mindenki azt szereti, ha vele foglalkoznak, vele jól bánnak, megnevettetik, szeretik és tisztelik.
Nyilván amelyik nő bulizni szeret, meg a nagy társaságot, az olyat is fog választani, aki partnere ebben, de az meg neked úgysem lenne jó, szóval ne aggódj!
Ezért találták fel a netes társkeresést.
Ha nem túl nagyok az igényeid és képes vagy kommunikálni elvárások és előítéletek nélkül, akkor szinte azonnal lehet találni valakit.
Én se jártam soha sehova, de a neten keresztül mégis mindig összejött valaki. Hasonló beállítódású emberekkel van tele az egész net.
És sokkal könnyebb/gyorsabb is ismerkedni, mintha eljárkálnál, ami ugye idő és pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!