Hogy lehet valakit megtalálni ha nem tudsz róla semmit?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 29. 13:00
1/11 anonim válasza:
Bízol a szerencsében, de inkább sehogy sem tudod megtalálni ilyen feltételekkel.
2/11 anonim válasza:
Esetleg leírod róla azon minimál infókat amit mégis tudsz róla aztán ennyiből valaki hátha ráismer.
3/11 anonim válasza:
Hol akarsz valakit megtalálni? Ki ő neked? Ilyen alapvető dolgok ismerete nélkül nehéz bármit mondani.
4/11 anonim válasza:
Ha semmit sem tudsz róla, hogyan állapítod meg, hogy nem találtad-e meg már régen?
5/11 anonim válasza:
Ezt a kérdést az ezoteria kategóriába kellett volna tenni.
6/11 anonim válasza:
Valamit egész biztos, hogy tudsz róla, mivel láttad már, és abból a helyből lehet elindulni.
Lehet, hogy több 100 facebookos kedvelést oldalt kell átnézned...de ha van időd-
7/11 anonim válasza:
30+ évvel ezelőtt az oviban volt egy piros kabátos fiú aki elvette a kék homokozólapátomat. A nevét nem tudom és arra sem emlékszem, hogy melyik ovis évemben történt. Ha megtalálod az emberedet akkor segíts nekem is megtalálni az enyémet!
Jelige: Sosem felejtek.
Ne bíztassátok már a kérdezőt. Annyi információval amit ő közölt túl sok esélye nincs.
8/11 anonim válasza:
Ha semmit se tudsz róla, akkor ő akárki. Tehát azt sem fogod észrevenni, ha megtaláltad, sőt lehet, már meg is találtad.
9/11 anonim válasza:
Ha semmit nem tudsz róla, akkor sehogyan.
Miért keresed?
10/11 anonim válasza:
Én a IWIW-en találtam meg apámat anno, csak a nevét tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!