Hogyan lehet megtalálni valakit, akiről régóta nem tudok semmit?
Nem rosszból mondom, de az fel sem merült benned, hogy ő nem akarja hogy megtalálják.
És sem vagyok fent semmilyen közösségi oldalon, nincs rólam sehol semmilyen fénykép a neten, direkt azért, hogy békén hagyjanak. A szüleimet is megkértem, hogy ne mondjanak el rólam senkinek semmit. Nem azért, mert én olyan különleges ember vagyok hanem mert herótom van attól, hogy egy kisvárosban mindenki mindenkiről tudni akar mindent. Ettől már csak a falusi pletykálkodás a rosszabb (folyamatos vájkálás a másik magánéletébe). Akivel én fel akarom venni a kapcsolatot azt én megtalálom valamilyen úton módon. De ha valaki nagyon el van tűnve, az azért lehet, mert neki így a jó.
Ja, és nem vagyok antiszoc., mert egyébként szívesen beszélgetek másokkal, de csak annyit mondok el magamról amennyit jónak látok, és csak akkor ha én úgy akarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!