Hogyan tudnék megtalálni valakit, akiről semmit sem tudok, azon kivűl, hogy hogy néz ki?
Figyelt kérdés
Ma (2016.01.17.) voltam a Arénai jégkorcsolya pályán, és egy srác (szőke, magas, vékony, zöld-fehér felsőt viselt, es oltári jol korcsolyázott) szólított meg, és lehet, hogy egy kicsit erősen válaszoltam neki vissza. Már akkor bántam, de most egyre jobban es szeretnek (akar online akar szemtől szemben) bocsánatot kérni tőle... Csak semmit sem tudok róla... Ha valaki talán ismeri akkor legyszi segítsen és ha valaki tud egy jo oldalt vagy módszert ahogy fel tudnám keresni, akkor ossza meg velemi is. Tanácstalan vagyok... Köszönöm:)2016. jan. 17. 22:04
1/2 A kérdező kommentje:
Egyébként ha valakinek nem esne le Pestről van szo, a srác olyan 17-18 lehetett (en 16 vagyok), egyedül volt, es olyan 3-4-5 óra körül voltunk a pályán.
2016. jan. 17. 22:17
2/2 anonim válasza:
Ha jól korcsolyázott, akkor van gyakorlata, ergo sokat jár korcsolyázni. Kérdezd meg a pálya felügyelőit, hogy nem-e ismerik, vagy menj vissza többször oda, hátha megint jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!