A végeláthatatlan emberi ostobaság - edzés miatt feláldozni alvást?
Van egy lakótársam, amit bírok amúgy, de van számomra egy teljesen értelmetlen és érthetetlen szokása - heti 3 hétköznap elmegy reggel másfél órát munka előtt edzeni. Erre konkrétan pénteken is képes, ráadásul akármilyen az idő, ő megteszi.
Belegondoltam abba, én sport nélkül, de normálisabb alvással mennyivel egészségesebb lehetek - lehet, hogy van egy 10-15 kg súlykülönbség, de maga a tudat, hogy nem kell a reggeleimnek a kukába mennie a hóbortom miatt.
Neki ez okoz örömet, ezt a ritmust, napi-, hetirendet szokta meg.
Egy időben, míg kondiba jártam, én is a reggeli órákat kedveltem inkább. Olyankor kevesen is voltak bent, kellően felébresztett és felfrissített, és jobb volt úgy indítani a napom, gyakran olyankor voltam produktívabb is.
Kerdezo, ez a nickneved, h végeláthatatlan emberi ostobaság?
Mindenki ugy osztja be az idejet es azt csinal, amit akar. Es ha te ezt nem erted, rogton lehulyezed. Meg kerdesbe is kiirod a gyk-ra :D Igazi diszpeldany lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!