Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A végeláthatatlan emberi...

A végeláthatatlan emberi ostobaság - edzés miatt feláldozni alvást?

Figyelt kérdés

Van egy lakótársam, amit bírok amúgy, de van számomra egy teljesen értelmetlen és érthetetlen szokása - heti 3 hétköznap elmegy reggel másfél órát munka előtt edzeni. Erre konkrétan pénteken is képes, ráadásul akármilyen az idő, ő megteszi.

Belegondoltam abba, én sport nélkül, de normálisabb alvással mennyivel egészségesebb lehetek - lehet, hogy van egy 10-15 kg súlykülönbség, de maga a tudat, hogy nem kell a reggeleimnek a kukába mennie a hóbortom miatt.

2024. ápr. 26. 07:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező, ebben a történetben egyetlen ostoba ember van, és az nem a lakótársad.
2024. ápr. 26. 08:54
 12/16 anonim ***** válasza:
35%
Nincs olyan hogy bagoly és pacsirta, mert ez változhat, mikor milyen korszaka van az embernek. Nem lehet így semmiben 2 csoportra osztani az embereket. Van aki épp ahhoz van hozzászokva hogy korán kel vagy fordítva. Kérdező még te is rákattanhatsz a korán kelésre egy időre, aztán vissza, aztán meglátod melyik válik be neked éppen.
2024. ápr. 26. 11:28
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Neki ez okoz örömet, ezt a ritmust, napi-, hetirendet szokta meg.

Egy időben, míg kondiba jártam, én is a reggeli órákat kedveltem inkább. Olyankor kevesen is voltak bent, kellően felébresztett és felfrissített, és jobb volt úgy indítani a napom, gyakran olyankor voltam produktívabb is.

2024. ápr. 26. 14:17
 14/16 anonim ***** válasza:
Egyébként le sem írta, hogy mit edz pontosan :D
2024. ápr. 26. 14:19
 15/16 Katona Dius ***** válasza:
100%
Én munka után szoktam járni karatéra. És gyakran én is áldozok az alvásidőből, csak nem reggel, hanem este, bármi másra, nem csak ezdésre. Olvasásra, gamelésre. Kinek mi köze hozzá?
2024. ápr. 26. 14:39
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo, ez a nickneved, h végeláthatatlan emberi ostobaság?

Mindenki ugy osztja be az idejet es azt csinal, amit akar. Es ha te ezt nem erted, rogton lehulyezed. Meg kerdesbe is kiirod a gyk-ra :D Igazi diszpeldany lehetsz.

2024. ápr. 26. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!