Ezt a "mindent is"-ezést nem kellene már abbahagyni?
Figyelt kérdés
Nem vicces, unalmas, semmi értelme és idegesítő. Remélem kikopik majd valamikor az emberek beszédéből.2024. ápr. 26. 04:16
11/18 A kérdező kommentje:
#10 Nahát, igazad van. De bosszantó! :) Akkor lehet, hogy kénytelen leszek megemberelni magam és elfogadni ezt a szöveget. Nem hiányzott ez így péntekre... :D
2024. ápr. 26. 09:42
12/18 anonim válasza:
Neken az evvel/avval-tól megy fel az agyvizem, azokat ráadásul néha még könyvekbe is beleteszik.
De hogy feljöjjek a netre azzal a szöveggel hogy "mindenki hagyja abba az avvalozás most azonnal hagyjátok abba soha többé nem akarom látni, nagyon idegesít" az eszméletlen gyerekes lenne.
namindegy....
13/18 anonim válasza:
Ezek a péntekek :D
Amúgy eleinte engem is zavart, idegesített ez a kifejezés, meg valahogy a fülem is bántotta. Aztán annyira felkapott lett, szinte már nem telt el úgy nap, hogy ne hallottam volna, és megszoktam. Egy idő után. Addig még nem jutottam el, hogy én magam is használjam, de már megbékéltem vele :D
14/18 Ghgj válasza:
Én nagyon támogatom, egy borzalom.
15/18 A kérdező kommentje:
#12 Valóban az lenne, de jót nevetnék rajta! :)
2024. ápr. 26. 19:09
16/18 anonim válasza:
Engem az ilyen szőrszálhasogatók idegesítenek, akik atomjaira elemeznek mindent is.
18/18 anonim válasza:
A magyar nyelvben vannak hasonló szófordulatok, például hányan gondoltunk bele mit jelent szó szerint az hogy "alig várom", és mire használjuk ténylegesen?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!