A barátom miért nem szeretné, ha letenném a jogsit?
ez egy se**ggfej
Hány éves vagy, hogy ezzel képes befolyásolni?
Vagy ő tart el téged?
Mi az hogy nem fogja engedni? :D Szabad ember vagy, azt csinálsz amit akarsz. Kit érdekel mit enged meg?
Illetve mondd meg neki, nem csak akkor tudnád megcsalni ha kocsid lenne, hiszen gyalog is elmehetsz más pasihoz.
Vagy inkább hagyd el amíg lehet.
O megjottek a mentegetok (7-8-as)
Nem.
Ezek a bantalmazo kapcsolat elojelei, es kesobb sokkal rosszabb dolgok is lesznek belole. Lepj ki, amig konnyebben tudsz.
Egyetértek azon előttem szólókkal, akik szerint nem csoda, hogy benned is felmerült, kérdező az, hogy ez sárga jelzőlámpa a biztonságodat tekintve, különben nem tetted volna föl ezt a kérdésedet.
Szerintem olvasgass egy kicsit arról, hogy hogy alakul ki egy bántalmazó párkapcsolat, mert ez a kontrollálás az önbizalmad megsemmisítésével éppen egy bántalmazó első lépése. Lehet, hogy most épp nincs a fejében, hogy egy szép napon a megfojt, leszúr, vagy csak fegyverrel fenyeget bármire, ám ha lenne, azt is pont ugyanilyen kontrollálással és önbizalomtiprással kezdené, ami miatt nem is sárga, hanem határozottan piros jelzőlámpa jelzést kéne érezned, ha tisztában lennél azzal, hogy hogy jut el egy házastárs is odáig, hogy elszigeteljen és lenullázzon téged.
Az, hogy egyáltalán felmerült benned ez a kérdés, hogy tán igaza van és nem vagy képes letenni a jogsit azt jelenti, hogy az önbizalmad hiánya már kiváló áldozati lehetőség egy erőszakos embernek.
Miért nem ment el című TED videót ajánlom a leginkább azzal együtt, hogy tudom, hogy nem olyan egyszerű hátat fordítani egy párkapcsolatnak, pláne, ha már elérte, hogy magad is megkérdőjelezd, hogy képes vagy-e jogsit letenni!!! Kérj segítséget, írj nyugodtan, ne legyél áldozat, kérlek, és tényleg vedd észre az életveszélyedre utaló jeleket!!!
Nem vagy egyedül, de segítségre van szükséged!!!
Ha nem enged jogsit csinálni, akkor elmenni sem fog engedni.
El akar szigetelni téged, hogy azt csináljon veled, amit ő akar, még ha netán az a testi és lelki egészséged, netán életed rovására is megy!
Ne legyél áldozat, kérlek!!!
Itt a videó egy családon belüli erőszak áldozata túlélője előadásában, van magyar felirata is, kérlek, kérdező, nézd végig, ahogy mindenki másnak is ajánlom, nekem ez a videó megváltoztatta az életem, hátha másnak is sikerül:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!