Hol szoktatok bevásárolni?
spar, a tobbinel kicsi a valasztek sokszor, illetve a sparbol van a legnagyobb interspar ahol szinte minden klatyi matyit megtalalsz majdnem szoszerint. Meg a tejet is nehez neha megtalalni annyi minden van.
A lidel meg aldi ahogy irtam kicsi a valasztek, sokan ervelnek, hogy azok olcsobbak, hat bementem egy jo parba, igen olcsobbak kb 10 - 100 forinttal. Meg hol egyaltalan nem olcsobb.
A spar meg mar total szetterjeszkedett, nagyon messzire meg keletebbre is. Eleg jol csinalja. A TESCO is talan jo, de mar nagyon reg voltam, es annyira nem is latok, max videken ha kocsival megyek, ritkan ide-oda, azok is nagyok, egyet tudok a camponaban van meg talan egy masik plazaban, a minoseget annyira nem tudom meg az arakat. De lemesz az utcara 200m-es kor teruleteben kb 3db spar van ha nem tobb. Talan kimerem mondani, akaratlanul is sparba mesz, mert az van legkozelebb sokszor.
Aldi, Lidl, Spár, Teszkó, piac...
A nehéz, nagyobb cuccokat rendelni szoktam, havi egyszer házhozszállítva. 16 gurigás wcpapír, paradicsom konzervek, rizs, tészta,
liszt, mosópor, 6 liter tartós tej, hypó, ilyenek.
Ezeket inkább itt a kanapén összeírom, valaki más szedi össze, nem szeretek listákkal mászkálni fél napot a boltban.
A friss zöldség-gyümölcsöt piacon, darabra. Ezt max 1-2-3 napra veszem.
Aztán ami még kell, azt munka után a helyi kis Spárban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!