Ideges vagyok,hogy egesz heten dolgozok es most lenne ido bevasarolni meg egyeb uzletekbe elmenni a mai nap,de nem mehetek,mert zarva az atkozott unnep miatt?
Akkor miért nem rendeltél házhoz szállítva cuccokat? Vagy miért nem bírod ki holnapig?
Félreértés ne essék, én is felesleges parasztvakításnak találom ezt a nagy augusztus 20-i őrületet, de azért 2022-ben már be lehet szerezni mindent akkor is, ha az ember dolgozik napközben.
Menjvel boltba dolgozni es örülj h ünnepnapon is dolgozhatsz...
Anyam....😂😂😂😂😂
Holnap minden nyitva lesz, nem halsz éhen.
1) 4-5 karton asvanyviz,8 kaposzta,meg 20 kg egyeb cucc kb. Tobb helyrol.
3) Bulizni megyek ma es nagyon keson kelek. Van egy csomo mas dolgom is ,mielott lejutok a szupermarketbe. Vas rovid nyitvatartas van. Nemszokott sikerulni mindent intezni vasarnap.
Hát akkor el kell dönteni, hogy a bevásárlás-e a fontosabb, vagy a bulizás és az azt követő nagyon későn kelés.
Csak mondom, hogy más is köt időnként kompromisszumokat. Erről szól az élet.
A pandafutar fiukak csak kis mennyiseget hoznak. Neztem mar,h mi lenne,ha rendelnem.
Meg a rendelest elore kellett volna leadni.
Egyszeruen nem szeretem,h a semmiert felkavarjak az eletunket.
Akkor lépjvki a tarsadalomból.
Más mindenki örülne ha 2x ennyi ünnepnap lenne...
Ugorj át a határ másik oldalára.
Esetleg éjjel nappal üzletek nincsenek nyitva arra felé?
Teljesen felesleges ezen már idegeskedni.
Ez kab olyan mint Németországban.
Hétfőtől-Szombatig meló volt aztán Vasárnap meg pihi, de ugye akkor ott minden is zárva van, szóval majd csak hétfőn tudtam vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!