Érdemes bevásárolni előre?
Figyelt kérdés
Tervezzük hogy hétvégén veszünk sok konzervet stb... Még nincs itt a vírus,de ha pàr nap múlva lehet hogy itt lesz.2020. febr. 27. 15:19
2/14 anonim válasza:
Ne felejtsetek el atombunkert IS venni! :))
3/14 anonim válasza:
Ma annyi ilyen kérdést olvastam itt, mindenki megbolondult? És mi van, ha pár nap múlva itt lesz a vírus? Csak jelzem, egyelőre egy fertőzött sincs az országban, szóval azért elég valószínűtlen, hogy néhány nap múlva már ezrek legyenek betegek. Meg gondolom, eyg rendesebb influenzavírusnál se vásárolsz össze mindent.
4/14 A kérdező kommentje:
C-vitaminból napi 3at kezdtem szedni.
Egy tanár ismerősöm mondta mar kb 2 hete hogy bekellene spájzolni. Tegnap bevásárolt ő is.
2020. febr. 27. 15:29
5/14 anonim válasza:
én ma vettem 30 db kenyeret és be a fagyasztóládába ínséges időkre.
remélem áram lesz, azt nem támadja meg
6/14 anonim válasza:
Nem érdemes. Legfeljebb azért, mert a sok rettegő miatt kifogyhatnak a készletek.
7/14 anonim válasza:
Pálinkát meg bort veszek nagyobb mennyiségben, kenyeret úgyis ad az Isten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!