Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez ugye nem így megy a való...

Ez ugye nem így megy a való életben, mint a sorozatokban?

Figyelt kérdés
Jelenleg a pretty little liars sorozatot nézem. A sorozatok szerintem életszerűbbek a filmeknél sok olyan jelenet van ami a hétköznapi életről szól már már unalmas és bárkivel megtörténhet. De azt veszem észre hogy annyira hamar megcsalják egymást az emberek (már ha a csókot is annak vesszük) komolyan a csaj csak 2 szót beszélt egy idegen pasival és "véletlenül" egymáshoz érnek, és máris smárolnak egyet csak így hirtelen, random. Most ezt így kicsit durván írtam le de nincs sok torzítás benne. És elgondolkodtam hogy - én egyáltalán nem így ismerem a közvetlen környezetemben élő embereket hogy ilyenek lennének, de mi van a bár én nem veszem észre de a felszín alatt ez megy ? Hová lesz a hűség, elfelejti hogy jár valakivel csak éppen volt egy kis teljesen helyrehoz ható vita a párjával és már másnál vigasztalódik? Kicsit olyan mintha állatias ösztönlény lenne mindenki például ebben a sorozatban. Lehet mondani hogy ez csak film, de életszerű és megerősítést várok hogy a való életben ti nem ilyen hozzáállást tapasztaltok ismerőseitek vagy a magatok részéről..? Előre is köszi a válaszokat
2024. ápr. 22. 18:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Régen is megköveztek és "photoshop". Egy nő tudta, ha csalja a férje, de inkább csenben maradt, hogy ne a családja legyen a téma.

Ha teherbeestél és férj nélkül szülted és nevelted a gyereked, k.urva voltál. A gyerekedet simán piszkálták ezért a suliban, a tanárok is, téged meg lenéztek.

Pont ezért, hogy ne maradj szégyenben, a család megpróbálta a fiatal terhes lányt férjhez adni (persze mielőtt meglátszott a nagy pocak), akár a család barátjához aki volt 40+ miközben a lány 20 se.

Régen (és egyes helyeken még ma is megvan), ha megerőszakoltak, az a TE hibád volt, mert a férfi "nem erőszakol meg csak úgy nőket, biztos tettél érte", ergo mocskos k.urva voltál. Ha ez kiderült, beszólogattak vagy kerültek, nem csak téged, hanem az egész családod, akár olyanok is elhagytak, akik a legjobb barátaid voltak. Képzeld el, hogy egy férfi megerőszakol, aztán a saját családod ordibál veled, hogy ezt hogy tehetted velük, most mi lesz a család hírnevével. Na, mert így nézett ki.

Régen ha leszbikus voltál, férjhez mentél és vagy nagyon nagy titokban élted a leszbikus életed vagy sehogy. Ha kiderült a másságod, az egesz csaladod szegyenben maradt.

Csak néhány példa, hogy régen is volt photoshop és megkövezés.

2024. ápr. 23. 07:03
 12/12 anonim ***** válasza:

"Regen nem volt divat az alszentseg, a valosag photoshopolasa."

Nem a f@szt nem, mióta van fénykép, trükköznek vele, meg megy a hazudozás tündérekrõl amiket láttak a hátsó kertben. 😆

[link]

[link]

"Most az arcok filterezese mellett divat lett bazi erkolcsosnek is lenni, megkovezni azt, aki nem huseges meg gondolatban sem."

Mindig is volt akinek boldog kapcsolata van, megült benne a kis fenekén, és volt, akinek turbulens élete van. A legtöbb akinek megy az élete mindenfelé, annak van valami egyéb problémája is, nem légüres térben van ez.

Pocsék családi háttér miatt érzelmileg labilisek, vagy szexuális abúzus miatt hyperszexuálisak, drogok, stb.

Vagy csak duma. Aztán tíz év múlva jössz rá, hogy mindenki mesélt mindent, de közben nem volt ilyen érdekes az élete.

2024. ápr. 23. 07:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!