Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki hogy viseli ezt a hideg...

Ki hogy viseli ezt a hideg időjárást?

Figyelt kérdés

Két hete újra itt volt a meleg jó idő. De csak azért, hogy megint visszajöjjön ez az undorító hideg. Mire már kezdtem újra jól érezni magam, újra jó volt kedvem, tele voltam energiával, de most megint visszasüllyedtem ebbe a kedvtelenségbe és fáradságba. A házból sincs kedvem kimenni. Fáradt vagyok és levert.

Ti hogy vagytok ezzel? Kinek mi vált be a hideg, szürke idő ellen?

ápr. 22. 17:09
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
20 Ahogy a fagy is normális akár még májusban is, hiszen nem véletlenül vannak akkor a fagyosszentek. Egyértelműen a hosszú ideig fennáló, évszakhoz/hónaphoz képest túl meleg időjárás az ami nagyon nem normális, hiszen az csalja elő a röügyeket, virágokat idejekorán, és azért fagy el minden az utóbbi években. Ha egy-egy napig van az átlagnál melegebb, azzal semmi baj nem lenne, csak hát nem az a helyzet sajnos.
ápr. 29. 17:11
 22/24 anonim ***** válasza:
Nekünk is elfagyott sok minden, elkezdett minden hajtani a 30 fokban, utána meg jött a fagy… nekem tökmindegy milyen idő van, fel tudok öltözni bármihez, de ez azért elszomorító..
ápr. 29. 18:27
 23/24 anonim ***** válasza:
17# Nem volt tél, nelegrekordok dőltek meg heteken at , februárban is tavasz lett . Az hogy esett hó parszor az lenne a normalis télen de a havazás a kemény fagyok sehol sem volt tartós .
máj. 22. 10:17
 24/24 anonim ***** válasza:
Milyen hideg időjárást nincs is hideg. Végre van normális hosszú tavasz :))
máj. 22. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!