Ezen a hétfői napon csak én fázom ennyire nagyon, vagy máshol is hideg van? 18/l
Figyelt kérdés
Még most is 12 fok van. 🤪2022. máj. 30. 13:04
1/22 anonim válasza:
Bár annyi lenne… én végre kapok levegőt a múlt hét után, de ugyanúgy pántos felső+ rövid szoknyában vagyok.
3/22 anonim válasza:
Kitartás, jön a melegedés. De addig vegyél elő egy vékony sálat és egy pulcsit.
4/22 anonim válasza:
Itt is hideg van. Munkahelyemen speckó klíma van: hideget csinál, amikor kint is hideg van. :-)))
Most tehát dől ránk a hideg. :-)))
5/22 anonim válasza:
A hidegtől a mai hőmérséklet nagyon távol áll, nekem ez a tökéletes. Nem is kéne ennél melegebb egész nyáron. (de sajnos lesz)
6/22 anonim válasza:
Hűvös van igen, itt már tegnap is. (Pilisi térség)
7/22 anonim válasza:
18 fok van, ebben egyébként mi a hűvös?
8/22 anonim válasza:
Néha nagy különbségek vannak országon belül, például most is. Pillanatnyilag Miskolcon 22 fok van, Pécsen meg 12.
9/22 anonim válasza:
Én éjjel fáztam inkább, akkor be is kapcsoltam a hősugárzót, viszont hajnalra arra ébredtem, hogy 30 fok van a szobámban, és izzadok mint a ló. :D Ki is kapcsoltam a picsába. Amióta fent vagyok egyáltalán nem fázok.
10/22 anonim válasza:
Itt, ahol én lakom (Pest megye) épp 14 fok van és esik az eső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!