Két hete újra itt volt a meleg jó idő. De csak azért, hogy megint visszajöjjön ez az undorító hideg. Mire már kezdtem újra jól érezni magam, újra jó volt kedvem, tele voltam energiával, de most megint visszasüllyedtem ebbe a kedvtelenségbe és fáradságba. A házból sincs kedvem kimenni. Fáradt vagyok és levert.
Ti hogy vagytok ezzel? Kinek mi vált be a hideg, szürke idő ellen?
De jó nektek hogy a borús időjárás egy pár fokos lehűléssel a legnagyobb bajotok, amitől még akár depresszióba is tudtok esni... 😂
Gondolom az elkerülte a figyelmeteket hogy idén szinte nem is volt tél, mindez számokkal alátámasztva: „A jelentések szerint az 1901 óta mért legmelegebb tél lett a mostani, megdöntve az eddigi 2006/2007-es telet. Hónapokra lebontva a december 2,2 fokkal, a január 1,8 fokkal, a február pedig kereken 7 fokkal volt enyhébb az átlagosnál. Az idei február lett a legmelegebb, 2,4 fokkal megelőzve az eddigi csúcstartó 1966-ost. A met.hu szerint annyira magas ez az érték, hogy a márciusok között is a hetedik legmelegebb lenne.”
2024. ápr. 22. 18:55
12/24 anonim válasza:
Az alföldiek meg a déliek majd odaírnák a végére hogy onnan írnak hogy nincs hideg? Mert ez marha vicces mikor mindenki osztja az észt, az egyik fele dél Alföld 20 fok, a másik fele északnyugat 3 fok.
2024. ápr. 22. 19:58
13/24 A kérdező kommentje:
Konkrétan délnyugat Szlovákiában élek, kb. 35 km-re Győrtől.
2024. ápr. 22. 20:35
14/24 anonim válasza:
Elfogadom, felöltözök, elviselem.
2024. ápr. 22. 20:48
15/24 anonim válasza:
11: Én bizonyos pontig immunis vagyok és fizikailag nem visel meg, de ez meg már a ló másik oldala... Mert másfél hónap alatt nyár lett és utána egyik napról másikra esett vissza! Ez még az összes világtörténelmi szeszélyes áprilisokhoz is rendkívüli, megviseli a természetet, tönkrementek akácfák, meg tudja viselni a lelki-mentális állapotot, és meg tudja viselni a fizikailag érzékenyeket! Néha a csönd jobb lenne.
2024. ápr. 23. 09:03
16/24 anonim válasza:
Hideg egyáltalán nincs, én ettől az esős borús szürkeségtől vagyok rosszul.
2024. ápr. 23. 10:39
17/24 anonim válasza:
Nem volt tél? Gyerekkorom óta nem esett annyi hó mint most télen, többször is ébredtünk 25-30 centi hóra, nagyon rég volt már ilyen.
2024. ápr. 23. 10:40
18/24 anonim válasza:
De amúgy 1 hét kivételével tényleg nem volt igazi tél. A mi életünkben már nem lesz igazi.
2024. ápr. 23. 15:11
19/24 anonim válasza:
Azért lássuk be, a kb. 2 héttel ezelőtti 30 fokok sem mondhatóak normálisnak április elején, az is sokakat megviselt. Semmi keresnivalója a 25 foknak sem áprilisban kicsi országunkban, az már vastagon május végének megfelelő időjárás. Ahogy ez a mostani 9-10 fok sem, de sokkal inkább helyénvaló ilyenkor, mint a nyári meleg.
2024. ápr. 24. 15:15
20/24 anonim válasza:
Talán részben igazat adnék... De egyrészről egyik sem volt helyénvaló és pláne melegedés kellős közepén nem, másrészről már 20 évvel ezelőtti május elsején is volt 36 fok. Sokan úgy csinálnak, mintha elfelejtenék az elmúlt 20-30 évet. Pedig már egész generáció ebben nől fel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!