Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ennyit a nagy globális felmele...

Ennyit a nagy globális felmelegedésről hogy április végén fűteni kell, téli kabátban, kötött sapkában kell járkálni?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 22. 06:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ma valóban hideg van (reggel felénk 2°C volt), de nem hinném, hogy ilyen hamar el kéne felejteni, hogy évek óta nincs normális tél, ha van, az sem tart tovább pár napnál/hétnél.

Arról nem is beszélve, hogy múlt héten 28°C volt pár napon át... ami azért szerintem jóval aggasztóbb, mint a mostani hideg-hűvös idő.

2024. ápr. 22. 11:05
 12/17 anonim ***** válasza:

Köszi, hogy kitöröltetted a válaszom...

Ennyit persze, két mondatot olvasnál róla, akkor tudnád, hogy a klímaváltozás nem csak az aktuális napi hőmérséklet emelkedését jelenti minden napra minden évben az előzőhöz képest.

2024. ápr. 22. 11:37
 13/17 anonim ***** válasza:
A sötét középkor sosem ért véget igazán, mi?
2024. ápr. 22. 13:41
 14/17 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel ki hogy magyarázza a felmelegedést, az a baj hogy itt már mindenki "okos", az a lényeg hogy 10-15 évvel ezelőtt vízipólóztak a heréim áprilisban, most meg örülök ha nem kell kimenni havat lapátolni áprilisban. A 2000-es évek tavaszait, nyarait se kell bemutatni, akkor is ideje korán megrohadtunk, nyilván rendes tél is volt! Én "sajnos" nem azoknak a táborát erősítem akik jól érzik magukat mínuszokban, a Golf-áramlat pedig kapja össze magát, mert nem akarok Európába jégkorszakot!
2024. ápr. 23. 00:13
 15/17 A kérdező kommentje:
12, hozzá se nyúltam a válaszodhoz, itt mindenki kifejtheti a véleményét, olyanoknak is teret adok akiknek amúgy le se tojom a véleményét.
2024. ápr. 23. 00:38
 16/17 anonim ***** válasza:
Öltözz fel.
2024. ápr. 23. 02:26
 17/17 anonim ***** válasza:

#15: Aham,

#14: Akkor megismétlem. Ne csak egy adott év egy adott hetét nézz. Máris látni fogod, hogy milyen trendek vannak. Nem csak az átlaghőmérséklet emelkedik, hanem az időjárási paraméterek szórása is nő (legyen az napi átlaghőmérséklet, napi maximum, csapadékmennyiség stb stb.)

2024. ápr. 23. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!