Ennyit a nagy globális felmelegedésről hogy április végén fűteni kell, téli kabátban, kötött sapkában kell járkálni?
Örülj neki,hogy ilyen idő van!
Mert ha nem örülsz,akkor is ilyen idő van.
És az sem tűnt fel neki, hogy január végén kitavaszodott.
Egyébként meg az éghajlatváltozás (amit sokan leegyszerűsítenek felmelegedésre) nem azt jelenti, hogy "melegebb van". Akkora erők megváltozásáról beszélünk, amit az átlagember fel sem fog. Majd ha egy nap leáll a Golf-áramlat (bármikor bekövetkezhet), és beköszönt a jégkorszak, akkor lehet pislogni.
Nekem az a szomorú, hogy normális, szerintem tehetséges emberek agya annyira el van torzulva, hogy olyan dolgokon állnak neki hisztizni, amire aztán a büdös életben nem volt, nincs és nem is lesz ráhatásuk. Ilyen az időjárás.
Próbálj az életeden változtatni, mert nem az időjárás okozza a rossz kedvedet.
Nem járok télikabátban és kötött sapkában.
De attól még az igaz, hogy ez a 2 hét tényleg megőrült és tényleg hideg-hűvös van.
Télen alig van hó. Gyerekkoromban állandóan építettük a hóembereket, szánkóztunk. Most mi volt? A mi városunkban most december 23-án szakadt a hó, másnapra meg elolvadt. Ennyi volt egész télen a hó.
Két hete nyár volt. 24 óra alatt két évszak váltotta egymást, nyár és tél. Tavaly ilyenkor is hideg volt. Jó pár évvel ezelőtt egész tavasszal nagyon hideg volt és pont június 1-én lett igazán meleg, mikor megérkezett a nyár naptár szerint.
Az időjárás megbolondult, amiről az ember tehet csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!