Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy mindig...

Miért van az, hogy mindig olyan lányba/nőbe voltam szerelmes aki nem szeretett/elérhetetlen volt? Van ennek pszichológiai oka pl.?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 20. 15:25
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
34%
Részvétem. Azért elérhetetlen nőnek lenni sem lehet valami nagy boldogság!
2024. ápr. 20. 20:30
 12/27 A kérdező kommentje:
#11 Úgy mondanám, hogy számomra elérhetetlen
2024. ápr. 20. 20:34
 13/27 anonim ***** válasza:

5

Gondolom nem holnapra kell? 400 oldal a konyv ossz vissz. Par ora olvasas.En hiaba mondom el 5 mondatban,nem hiszed el,amig a mogottes reszletes lelki folyamatokat nem latod at.

2024. ápr. 20. 20:44
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

5-os vagyok. Kirgeszitdm a 9-est.

Annyira felsz a csalodastol,hogy te magad csinslsz olyan szitukat,amivel kiprovokalod azt ,h szakitson veled a masik. Pl elhanyagolod vagy elkesel rendszeresen vagy lemondod a talalkozokat vagy konfliktushelyzeteket teremtesz,amiben a masikat hozod ki hibaskent vagy egyuttelesnel rendetlen vagy annyira,hogy elviselhetetlen vagy mas lanyokkal kikezdesz,ami tudod hogy rosszulesik neki,olyanokat mondasz mas lanyoknak vagy direkt serto dolgokat mondasz. Feltekenykedsz zavaroan.

Sajaf magad idezed elo h szakitson veled a masik. Tudat alatt zajlik ez. Ha vegignezed az elozo kspcsolataid vagy randijaid,meglatod ezeket a dolgokat,h te magad idezted elo,hogy a no eltavolodjon vagy szakitson.

2024. ápr. 20. 22:13
 15/27 A kérdező kommentje:
#14 Hohóó, hát ezek már kapcsolati dolgok. DE én arról beszélek, hogy létre sem jön semmiféle kapcsolat, egyből visszautasítanak a lányok\nők.
2024. ápr. 20. 22:57
 16/27 anonim ***** válasza:

15) Tudat alatt erzed ,hogy nem lehet naluk eselyed es annal erzed bizzonsagban a lelked. Olyanokat mondasz ami kicsapja naluk a biztositekot.

A konyvet ajanlom olvasasra. Nekem segitett.

2024. ápr. 20. 22:59
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

#12 Az élet nem fekete-fehér!

Keresd a köztes állapotokat is.

Szeretsz vele lenni, beszélgetni vele? Akkor keresd és beszélgessetek. Nem kell mindjárt feleségül venni!

Szerintem fiatal vagy, úgyhogy leírom, régen hogyan működött a kapcsolat két ember között. Nem volt net, se mobiltelefon. Péntekenként, amikor hazaértünk a kollégiumból, felhívtuk egymást vezetékesen :) és beszélgettünk vagy találkozót beszéltünk meg. Utána egy hétig semmi interakció nem volt, a pár együtt töltött percből/órából éltünk a következő héten. Ha valakinek programja volt, akkor a hétvége kimaradt és két hét múlva folytattuk tovább. Volt ideje az embernek megemészteni a történéseket, több hétig adott erőt egy kézfogás, simogatás, ölelés.

Ne kapkodj, legyél vele kapcsolatban, és élvezd minden közös perceteket. Elvonatkoztathatnál a saját érzéseidtől, kérdezz róla, ismerd meg. Találd ki, mivel szerezhetnél neki örömet és add meg neki. Az idő mindig segít, de türelmesnek kell lenni! Az a kulcs mindenki szívéhez. Lassú víz partot mos. Vedd fontolóra, hogy nem kapkodsz.

2024. ápr. 21. 05:18
 18/27 anonim ***** válasza:
#15 Visszautasított, vagy eldöntötted, hogy számodra elérhetetlen? Meséltél neki az érzéseidről, vagy kérdezted egyáltalán az övét? Kikérted valamelyik barátod véleményét vagy egyedül hergeled magad? Mi nem ismerünk, így nehéz bátorítani.
2024. ápr. 21. 09:44
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

1-2

Ezt valami BlackPill mozgalomban hallottad?

Egyszerűen mindenkinek a saját szintjén kell nézelődni, akkor lesz sikeres

Én megertem nőként is hogy mindenki a modell alkatú, nagy mellű not akarja, de sajnos sokszor az még a "helyesebb" férfiaknak sem jön össze. 😅

2024. ápr. 21. 09:45
 20/27 A kérdező kommentje:
#18 visszautasítanak, szóba sem állnak velem
2024. ápr. 21. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!