Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha azt hazudom dolgoztam mar...

Ha azt hazudom dolgoztam mar ruhaboltban masik varosban, kiderulhet hogy hazudtam? Megeri ezt tennem ha ez az almom?

Figyelt kérdés

Van egy ruhabolt ahol regota szeretnek dolgozni, egy kisebb almom ez. Most keresnek oda eladot.

Csak nyolc altalanosom van, estin erettsegizek, semmi tapasztalatom e teren.

Azt talaltam ki, azt irom az oneletrajzomba dolgoztam mar rubaboltban pl Budapesten. Igy lenne eselyem, hogy behivjanak interjura. Ilyen helyeken mint ez a bolt, ugyis az az elso, hogy hogy nezek ki. Azt nezik eloszor, de ha nem hazudok semmi esely hogy behivjanak interjura.

Egyebkent dolgoztam mar 1 napot ruhaboltban, es ugyes voltam, sikerult eladnom ruhakat csak nem voltam szimpatikusak a kollegak, hozzam sem szoltak. Fel akart venni a fonok, de nem akartam ott dolgozni.

Szerintetek kiderulhet hogy hazudtam? Utana jarhatnak ennek?

Felhivhatjak a boltot amit bele irok? Azert Budapestre gondoltam, mert kevesebb az esely ,hogy a hely ahova jelentkezek ismeri a Budapesti uzletzevetoket.

2024. ápr. 20. 14:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
54%
Soha ne hazudj.
2024. ápr. 20. 14:29
 12/16 A kérdező kommentje:

8. Neharagudj, de egesz nap altam es aki bejott megkerdeztem segithetek e, akinek kellett valami a kezebe adtam a meretet, aztan a probafulkenel megkerdeztem jo volt e , segithetek e még valamiben.

A draga ruhaboltokban ennyi a feladata az eladonak, van aki az eladokkal foglalkozik es van aki a ruhakkal de en azt nem csinaltam. Voltal mar ilyen boltban? Ha nem tudsz semmit ne okoskodj.

2024. ápr. 20. 14:30
 13/16 anonim ***** válasza:
38%
Ne akciózz mindenféle füllentésekkel, mert az visszaüthet. Aki nem őszinte, azt nem sok helyen szeretik.
2024. ápr. 20. 15:09
 14/16 anonim ***** válasza:
Ne írj valótlant az önéletrajzba. Az interjún általában kerdeznek az előző munkahelyekről, és hamar belezavarodhatsz a kamu törtenetbe. Írj a valós tapasztalataidról, még ha nem ruhabolttal kapcsolatosak is, és mondd el/írd le, mi motivál, hogy ott dolgozz.
2024. ápr. 20. 15:47
 15/16 anonim ***** válasza:
41%
Az a baj a hazugság előbb utóbb kiderül. Tapasztalat...
2024. ápr. 20. 16:49
 16/16 anonim ***** válasza:
52%
jó, tételezzük fel, beleírsz az önéletrajzba egy ordas nagy hazugságot, felvesznek, első nap látják hogy szrhoz se értesz, másnap már nem kell bemenned. megéri? (hidd el nekem, látszik ha valakinek van releváns tapasztalata máshonnan, nem tudod azzal elkendőzni hogy jajj hát csak új a berendezés meg szokatlan a program)
2024. ápr. 20. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!