Ha azt hazudom dolgoztam mar ruhaboltban masik varosban, kiderulhet hogy hazudtam? Megeri ezt tennem ha ez az almom?
Van egy ruhabolt ahol regota szeretnek dolgozni, egy kisebb almom ez. Most keresnek oda eladot.
Csak nyolc altalanosom van, estin erettsegizek, semmi tapasztalatom e teren.
Azt talaltam ki, azt irom az oneletrajzomba dolgoztam mar rubaboltban pl Budapesten. Igy lenne eselyem, hogy behivjanak interjura. Ilyen helyeken mint ez a bolt, ugyis az az elso, hogy hogy nezek ki. Azt nezik eloszor, de ha nem hazudok semmi esely hogy behivjanak interjura.
Egyebkent dolgoztam mar 1 napot ruhaboltban, es ugyes voltam, sikerult eladnom ruhakat csak nem voltam szimpatikusak a kollegak, hozzam sem szoltak. Fel akart venni a fonok, de nem akartam ott dolgozni.
Szerintetek kiderulhet hogy hazudtam? Utana jarhatnak ennek?
Felhivhatjak a boltot amit bele irok? Azert Budapestre gondoltam, mert kevesebb az esely ,hogy a hely ahova jelentkezek ismeri a Budapesti uzletzevetoket.
8. Neharagudj, de egesz nap altam es aki bejott megkerdeztem segithetek e, akinek kellett valami a kezebe adtam a meretet, aztan a probafulkenel megkerdeztem jo volt e , segithetek e még valamiben.
A draga ruhaboltokban ennyi a feladata az eladonak, van aki az eladokkal foglalkozik es van aki a ruhakkal de en azt nem csinaltam. Voltal mar ilyen boltban? Ha nem tudsz semmit ne okoskodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!