Miért kell ruhaboltban piros ruhát rásózni az emberre, amikor esküvőre nem illik felvenni?
Direkt mondtam hogy esküvőre megyek... de sajnos nagyon nem illik ilyen pirosban menni (málnapiros inkább) és ezt eddig nem tudtam. :( Persze, van másik ruhám, de annyira szerettem volna valami újban menni, mert legjobb barátnőm esküvője.
Viszont abban nem leszek feltűnő remélem, egy púderrózsaszín tüllszoknya és valamelyik csinosabb felsőmet veszem majd fölé egy fehér magastalpú szandállal. :)
Ezt a ruhat meg barmikor felvehetem, királynőnek érzem magam benne, emiatt sem illene lagzira felvenni...csak elvakított mennyire szép és az eladó is biztatott persze.
De legalább nem kell azon aggódnom, mennyire nevetség targya lennék a lagzin. :D
Én megkérdezném a menyasszonyt, hogy zavarja-e. Lehet, neki nem is piros lesz a menyecskeruhája, és akkor felveheted.
Én ezt szoktam, legautóbb megkérdeztem, nem gond-e, hogy a koszorúslányok ruhájának színével megegyezik véletlenül a sajátom is. Inkább keresek mást, mint hogy megbántsam a menyát a nagy napján. :)
Lehet pirosban menni. Itt csak te vagy a buta. Miért nem gondolkodtál milyen színű ruhában akarsz menni? Ennyire nincs saját véleményed, nem tudsz dönteni hogy az eladó választ helyetted?
Nem a ruha neked a legnagyobb problémád....
Én is megkérdezném a helyedben a barátnődet/a menyasszonyt!
De teljesen meg tudom érteni az álláspontodat, Kérdező :).
Kérdezd meg a barátnődet zavarja-e.
Én fehérruhában mentem esküvőre, de azt a menyasszony választotta nekem. De nem volt vele bajom, nekem is tetszett. Nem sokan voltunk, szóval gondoltam legyen úgy, ahogy ő szeretné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!