Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Számodra mi a legunalmasabb...

Számodra mi a legunalmasabb hely a világon?

Figyelt kérdés

ápr. 19. 06:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
51%

*Ja aztán a cappunózáshoz reggeli "ébredésekhez" próbáltam volna helyeket keresni, de az utcán kint üzletek, bevásárló boltok, fodrászat kozmetikus, rossmann féle valami meg ezek vannak csak, mire találtam egy parkot de oda se lehet leülni mert egyből ketten ülnek mellém és ki tudja mit akarnak.

Aztán összespanoltam egy fodrásszal(pasi), aki mutatott helyet később (mikor en azt hittem ismerős lesz vagy valamikapcsolatrendszerem alakul kint)szoval a fodrászat mellett behivott egy üres szalonba aztán ha leápolom akkor kifizeti.

Na mondom ennyit erről is hogy lehetne ismerkedni egyáltalán..

Szinte a munkahely volt csak ami "megment" attól a sz.r élettől kint.

ápr. 19. 08:56
 12/16 A kérdező kommentje:
Nekem a repülőgépen egy hosszú út és a szoláriumgép.
ápr. 19. 09:21
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Utazásnál nekem a vonatozas ill ingázás tett be, külföld és Mo között, olyan sacc 8 órás utak csak oda.

Egy idő múlva nyugtatókkal kellett utaznom mert kezdtem kalusztrofób lenni..

ápr. 19. 09:56
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
*Ja és lefekvéseknél allandóan hallottam azt a vonatzakatoló morajló hangot. Eleinte azt hiztem messze a lakhelytől járnak a vonatok, csak épp amikor Mo-n is meg külföldön is ugyanaz a monoton hang elalváskor, kezdtem rájönni arra hogy már haluzok a sok vonatozastól..
ápr. 19. 09:57
 15/16 Metionin ***** válasza:
A várakozós helyek. Kórház, rendelők, állomások, járművek amiken nem tudok olvasni.
ápr. 19. 10:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, mert mindenhol lehet olvasni. Könyvet.
ápr. 20. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!