Életet újrakezdeni?
Sziasztok! Szívesen olvasnék olyan történeteket, amik inspirálnának egy kicsit. Ki hogyan kezdte újra az életét?
A történetem: rengeteg rossz döntést (érzelmi és pénzügyi) hoztam az életem során. Ezeket megváltoztatni már nem tudom. Válok, jelenleg anyukámnál élünk az egy éves lányommal. Nem részletezném, miért a válás, de nagyon padlóra tett, 5 hónap után kezdek kicsit pozitívabban gondolkodni. 5 millió forint hitelem van (régebbről is volt, szintén nem jó döntés következménye).
GYED-en vagyok, már keresek valami részmunkaidős állást, hogy haladjak a visszafizetéssel. Főállásom van, de oda nem fogok tudni visszamenni jövőre, újat kell majd keressek.
26/N
Én egy szerelemmel tettem tönkre magam, ráadásul nem is olyan fiatalon. 7 év volt, a vége házasság. Közel 20 milliós adóssággal, és egy pici gyerekkel szöktem el, szó szerint szöktem. Nemcsak anyagilag, lelkileg is teljesen tönkretett, a végén fizikailag is bántalmazott.
Hazaköltöztem a szüleimhez, a kicsit beadtam bölcsibe, és visszamehettem a munkahelyemre. Hónapokba telt az is hogy a számlám nullán legyen, ne mínuszban, közben ment a válás.
És ekkor beköszönt az igazi szerelem, egy olyan férfi személyében akivel rengeteg a közös, aki nemcsak a gyerekemmel, de az egész helyzetemmel együtt elfogadott, és védelmezett.
Ma már ő a férjem, és teljesen más mint az előző, vele boldog vagyok, még az exxel igazából sose voltam az.
Mindig lehet újra kezdeni, te ráadásul nagyon fiatal is vagy.
39n
Én nem olyan régen váltam el, közös ház, hitel, eladás, költözés haza, még vannak papírügyek de a végén járok.
Szerencsére ex feleségemmel meg tudtunk gyorsan egyezni amiben csak lehetett.
Gyerek szerencsére nem lett, másik munkahely, most kezdem majd el összeszedni, hogy akkor mikor merre , tovább.
Esetleg egy társ ha összejön, esetleg költözés...
39/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!