Melyik házimunkát vállalnád 8 órában és mit nem?
Figyelt kérdés
ha csak ugyanazt kéne tenned 8 órán át,de utána szabad vagy :) én: egęsz nap mosnék,terigetnék. ha már belendülök,mosogatnék. kapálnék,nagyfiammal kártya,tàrsas végig,vasalni,rendet rakni. ezeket imádom. amit nem: babázni,öltöztetni,nagyfiammal focizni,leckét írni,. főzni,parézni,sepregetni,felmosni,ablakot mosni,bármit takarítani.szendvicseket készíteni,varrni.2024. ápr. 6. 17:10
11/13 anonim válasza:
Ami jöhet: főzés, teregetés, mosogatás, porszívózás.
Ami már nem: kert körüli munkák, felmosás, vasalás.
12/13 A kérdező kommentje:
páran félreértették. úgy értettem fizetésért munkahelyen melyiket végeznéd. ezért írtam,hogy napi 8 órában. nem ingyen,de nem ez volt a lényeg. bocs,mindenre értettem,a házimunkákra és igen beletartozik még néhány dolog ha gyerekekkel is kell foglalkozni.lazítsatok már :) miért kell merevnek lenni,mindent olyan komolyan venni..na van még valami? aki tényleg válaszolt annak köszönöm.
2024. ápr. 7. 02:56
13/13 A kérdező kommentje:
és amúgy 24 órázom jelenleg ingyen ,a harmadik gyerekem fél éves,ez van. igen elcseszem az életem köszönöm
2024. ápr. 7. 02:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!