Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a legfélelmetesebb ami...

Mi a legfélelmetesebb ami történt veled?

Figyelt kérdés
2024. márc. 31. 22:11
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
75%

Éjszakai horgászat közben gömbvillám.

A botok végétől nem messze jelent meg, és nagyon, nagyon szép volt, lenyűgöző, de ugyanakkor rettenetesen féltem is, hogy esetleg a horgászbotok "odavonzzák" mint valami villámhárító. De szerencsére nem történt semmi ilyesmi.

2024. márc. 31. 23:03
 12/36 anonim ***** válasza:
82%
2005 nyara. 18 évesen Hajógyári szigetről az egykori Events Hall-ból tökrészegen támolyogtam haza, azt a Filatorigátnál miközben átbotladoztam a HÉV síneken, halálkomolyan hajszál híja volt, hogy nem gázolt el egy épp jövő szerelvény.
2024. márc. 31. 23:05
 13/36 anonim ***** válasza:
58%
Nagyon érdekes történetek, főleg a kórházas.
2024. márc. 31. 23:11
 14/36 anonim ***** válasza:
95%

1975 június 9.-e, Hétfő hajnal.

Tatán voltam fiatal katona. Az őrtoronyban álltam és hogy ne történjen illegális behatolás fegyver is volt nálam. Hajnali 3 után a kerítés mögötti bokrokból ágtörés hangot és mozgolódást észleltem. Felkiáltottam, de folytatódott, végül lőttem....A saját ittas katonatársamat lőttem le, esélye sem volt...

Azóta se tudtam feldolgozni, a büntetést már rég leültem.

2024. márc. 31. 23:21
 15/36 anonim ***** válasza:
48%
#5 Áááááá, de para!!! Rendesen libabőrös lettem, nézek is valami mesét, hogy el tudjak aludni. Nagyon nyúl vagyok. :)
2024. márc. 31. 23:26
 16/36 anonim ***** válasza:
51%
#9 Brrrrr!!! Ez se semmi! :O
2024. márc. 31. 23:29
 17/36 anonim ***** válasza:
90%
Tavaly nyáron elektromos hiba miatt kigyulladt a konyhánk. A felrobbanó hűtő apámra esett 😭
2024. márc. 31. 23:44
 18/36 anonim ***** válasza:
81%
14-es:lecsuktak,mert őrségben lelőttél egy behatolót?
2024. márc. 31. 23:55
 19/36 anonim ***** válasza:
88%

Szabály szerint:

-felszólítás,

-figyelemeztető lövés,

-célzott lövés -jelen esetben lábra.

2024. ápr. 1. 00:12
 20/36 anonim válasza:
75%

Bizonyára nem a legdurvább eset, és a kommenteket elnézve, én a szerencsésebbek közé tartozom de itt van az én legtraumatikusabb történetem:

Kb 8-9 éves voltam, sokat rollereztem, bicikliztem kint az utcán, egy csendes, nyugodt környéken laktunk. Velünk szemben egy bérház volt, ahonnan egy bácsival volt is “kapcsolat” gyakran beszélgetett anyukámmal, velünk is néha, tényleg kedves volt, gyakran csak kiállt az erkélyére nézelődni, azzal foglalta el magát. Egyszer egyedül voltam kint az utcán, a bácsi fentről nézelődött. Ezután lejött, és konkrétan elővette a farkát. Nagyon megijedtem, ekkor még kb. annyit tudtam az egészről, hogy ez valami olyan, amit nem lenne szabad látnom. Berohantam, elkezdtem sírni, elmondtam otthon, hogy mi történt. Elindítottuk az ügyet a rendőrségen, mire elkezdődtek volna a kihallgatások, a bácsi egy hirtelen jött betegségben néhány hét szenvedés után meghalt. Azt hiszem, megkapta amit érdemelt.

2024. ápr. 1. 00:25
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!