Elfeledtétek-e az óraátállítást?
Figyelt kérdés
Nem_digitális óra szerint 11 órakor el kezdtük főzni a krumplit, bejöttem laptopozni, muter még amikor krumpliztam, mondta, hogy kb másfél óra alatt lesz kész a krumpli. Szóval, bejöttem laptopozni, azon láttam, hogy 12.42 van (volt akkor), gondoltam, szólok anyának akkor, hogy már eltelt az idő, nehogy túlfőzzük/odaégessük a krumplit. És akkor mondtam, hogy 12.42 van, azt mondta, hogy az nem lehet, mégcsak kábé 3/4 12 van. [hát a sima analóg óra annyit is mutatott kb. :) ] (Még mindig főzzük a krumplit.)márc. 31. 12:59
A kérdező szavazást indított:
Elfeledtem
Nem feledtem el
Ha nem szólsz, lehet, hogy elfelejtem
Egyéb.
17 szavazat
1/4 anonim válasza:
El. Reggel szokatlanul kialvatlanul ébredtem, de betudtam egy rossz éjszakának. Aztán később kollega szólt, hogy éjszaka volt óraátállítás.
2/4 anonim válasza:
Bakker ha nem olvasom a kérdést fel se tűnt volna szóval bizony elfelejtettem
3/4 anonim válasza:
Még tegnap este 11-kor átállítottam a faliórákat, így bár egy ideig rossz időt mutatott, reggelre már jót. A digitális ébresztős rádió magától átáll. A set top box még mindig rossz időt mutat, mert nem használtam. Majd ha bekapcsolom frissíti magát a tévéadás mellett küldött órajelből.
4/4 anonim válasza:
Én nem felejtettem el, de nekem nincs is analóg órám, amit állítani kellene. A mobilok, laptopok, PC-k, digitális órák maguktól átálltak, így azzal nem volt probléma, hogy rossz időt mutattak volna. Szerencsére péntek óta nem dolgozom, így nem volt probléma, hogy "egy órával később ébredtem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!