30 évesen eljár az idő az ember felett?
Nem mindenkinek ugyanazt jelenti a "kiélés" illetve valaki egyáltalán nem is vágyik ilyesmire. Én sem bulikáztam soha, meg nem is dugtam mindenkivel akivel összesodort az élet, de azért mert én sose vágytam ilyenekre.
Most 28 vagyok és most sem vágyom ilyenekre, egyáltalán nem bántam meg, hogy kihagytam ezeket az "élményeket".
30 évesen még bőven élhetsz és még semmihez sem késő, csak azt csináld amire te vágysz és ne azt amiről úgy gondolod mindenki csinálja.
Vad bulizós korszakom sosem volt, de 30 felett is elmegyek el buliba simán, ha épp ahhoz van kedvem. 40 évesen is elmennék, ha ahhoz lenne kedvem. Ilyesmikben nem hiszek, hogy bizonyos évek csak erre meg arra valók, egyedül a családalapítás, amit nem árt, ha a 30-as éveiben elintéz az ember biológiai okokból, mert arra is gondolni kell, hogy esetleg az utódod szeretné, ha ott lennél az esküvőjén még és társai… És ha már családod van, akkor ne csapd már szét magadat minden hétvégén, de akkor is lehet utazni, hobbizni, esetleg évente 1-2 alkalommal elmenni egy lazább buliba is.
Úgyhogy inkább élethelyzetfüggőnek mondanám, hogy hogyan “illik” viselkedni.
A 8 as mindjárt kapja a privát szerelmes leveleket🤣
Kíváncsi vagyok mennyit kap🤣
Még 15 éved adott minden szép és jóra és fiatalságra.
Utána nehezebb lesz egy párkapcsolat, egy másik munkahely...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!