Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Aki egy munkakörben dolgozik,...

Aki egy munkakörben dolgozik, az mint ember is jobban meg van becsülve?

Figyelt kérdés

Egy bármilyen irodai munkásnak nagyobb büszkeség lenni, és egész nap az irodában ülni, mint pl. egy bolti eladónak, vagy szociális gondozónak, vagy gyári munkásnak lenni. A bolti eladó szakma, és akik ebben dolgoznak, azokat lenézik. De aki irodán dolgozik azt nem öli meg a munka, irodai munkásnak lenni még mindig nagyobb elismertség.

Félreértés ne essék én sem egy irodai munkás vagyok, és sajnos nem is lehetek, mert esélyem sincs rá, de én személy szerint irigylem őket, hogy őket sehol nem nézik le. Egy bolti eladói munka sose lesz úgy felértékelve, mint az, aki szellemi munkát végez, és csak egy gépnél pötyög.

2024. márc. 26. 12:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

7: Hát, van olyan. Ismerek nagyon gázos ügyvédeket, eléggé zavaros körökben mozognak. Az meg nekem mindig nagyon érdekes és elismerésre méltó, ha valaki pl. tud egy bútor készíteni saját maga. Szeretem az ilyen szakmákat, aminek látható haszna van, amihez a két kezét használja valaki.

Tanárokról meg inkább ne beszéljük, saját és környezetem tapasztalata alapján 10-ből 1, aki normális, igazi pedagógus, a többiek kb. szadista állatok, akik a gyerekeken élik ki a kisebbségi komplexusaikat.

2024. márc. 27. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!