A hajléktalanok miért csak férfiaktól kéregetnek?
Figyelt kérdés
Észrevettem, ha az utcán vagyok, általában ha több ember van, csak a férfiakhoz mennek oda. Egyre többször tapasztalom ezt. De miért is van ez így?márc. 25. 10:03
1/12 anonim válasza:
Véletlen. Nálunk mennek mindenkihez.
2/12 anonim válasza:
Ez nagyon érdekes, mert ezt én sehol sem vettem észre.
3/12 anonim válasza:
Általában ahhoz mennek aki rájuk néz vagy felveszik velük a szemkontaktust. Ha arra sem nézel akkor nem megy oda hozzád, vagy kisebb eséllyel.
4/12 A kérdező kommentje:
Megfogadom a tanácsot!
márc. 25. 10:42
7/12 Metionin válasza:
Nálunk is végigmennek mindenkin, gyerekektől is kéregetnek. Én azt vettem észre, hogy van felénk 1-2 cigányasszony, na azok mennek inkább nőkhöz oda de ők nem csövesek csak szeretnek tarhálni.
8/12 anonim válasza:
Nő vagyok, és jönnek. Sosem veszem föl a szemkontaktust, de így is jönnek. Gyerekhez is odamennek, semmi szégyenérzet nincs bennük.
9/12 anonim válasza:
Szintén nő vagyok és jönnek.(Debrecen) Amikor 16 voltam is jöttek. De volt hogy idegesen néztem rájuk,akkor nem jöttek.
10/12 Bferike válasza:
Szerintem, de ez csak egyéni vélemény, egy kultúrált kéregető inkább azonosneműhöz azért megy mert, jobban bizik abban hogy a másik enpatikus lesz, e s ad valamit, esetleg, van még benne annyi "büszkeség, hogy nem akar nőtől tarhálni", vagy konfrontálódni.
Az igazi "hiénák"(junkiek, alkoholisták, stb, akik nem érdemelnének semmit) viszont ezt pont leszarják, és mindig a gyengébb prédát keresik : gyerek, nők, öregek.
Ezek sokszor súrolják a rablás kategóriáját. Igyekeznek olyan körülményeket teremteni maguk körül, hogy valamit kapjanak.
Nem riadnak vissza a verbális agressziótól, sőt ez az alap, ha nem adsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!