Befogadnátok egy hajléktalan fiút?
Nem.
Saját eset:
Ahol lakom, megjelent egyik napról a másikra egy (kb.) 25 éves hajléktalan srác. Adtunk neki ezt-azt, - gondolván, hogy "átutazóban van", megy tovább, amint lesz bármilyen lehetősége erre.
Nem ment.
Ehelyett viszont egyre rámenősebben, céltudatosabban és erőszakosabban, pofátlanabbul kezdett el KÖVETELŐZNI!
Nagyjából azt kell elképzelni, mint ahogyan a Zelenszkij úr viszonyul az őt segítő kezekhez!
Nem érdekel, ha ezért megbélyegeztek, az lett a vége ennek az egésznek - miután már a feleségemet is inzultálta a fickó a parkolóban, - hogy rendőr hívását kilátásba helyezve elküldtem emberünket a parkolóból! -Ha itt van, hát itt van, de fejezze be az emberek inzultálását! Végül csak továbbállt, de még én éreztem magam kínosan, - volt rá példa, hogy ezt megelőző alkalmak egyikekor frissen készült levest vittem le neki befőttes üvegben - kanállal, amit neki is adtam!
A mentális problémát nem bírom feldolgozni, amikor a kisujjadat nyújtod valakinek és eljuttok odáig, hogy derékból követeli egy idő után azt tőled akárki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!