Szerintetek magyarországon még mindig nagy a hajléktalanok száma?
Figyelt kérdés
és egy ember hogy lehet hajléktalan? nyilván a nem akarok dolgozni stilus miatt illetve hitel.febr. 11. 17:54
1/19 anonim válasza:
A lakossághoz képest szerintem nem nagy, de azért jelentős.
Úgy lehet valaki hajléktalan, hogy
- Nem tanul, nincs egy normális iskolai végzettsége.
- ha valaha dolgozott, elcseszte az egész pénzét
- nincsenek normális emberi kapcsolatai, akik segítenének neki.
De a legfőbb indok szerintem az, hogy elvesztették a motivációjukat egy jobb életre, és csak csúsznak lefelé.
2/19 A kérdező kommentje:
nekem éretségim van ,illetve vegyésztechnikus végzetségem de nem tudok belőle semmit. viszont jelenleg németországba dolgozok 1500-ért. barátaim senki nincs viszont van 18.000 euróm és még igy is félek a hajléktalanságtól
febr. 11. 18:08
3/19 anonim válasza:
Hát elég sok van, régen nem volt ennyi...
4/19 anonim válasza:
Kerdezo! 1500? De ebbol mar vannak levonasok, nem?
5/19 anonim válasza:
mondjuk azért lett hajléktalan, mert elvették a házat, és nem tud hova költözni, és nem volt munkája.
Szülei kidobták, és nem tudott önállóskodni, dolgozni egyedül.
drogos, alkoholista -> dolgozni képtelen.
6/19 anonim válasza:
Nagyon sokan azért lesznek hajléktalanok (férfiak), mert elválnak, asszonynak marad a lakás a gyerekek miatt és gyerektartást kell fizetni. Ha nem talál új társat (két kereső), akkor nehéz kevesebb fizetésből 0-ról kezdeni. Ez általában az alacsony vegzettséggel rendelkező, alacsony keresett férfiaknál jellemző.
8/19 A kérdező kommentje:
1500 és ebből jön még le a 300 szobára.. tehát 1200
febr. 11. 18:29
9/19 anonim válasza:
Kerdezo, nem gondolkoztal azon, hogy otszazzal tobbet keress?
Neked van valami sajat ingatlanod Magyarorszagon?
A 18 ezer euro csak tobb lesz, szerintem nem leszel hajlektalan.
10/19 Senior Séf válasza:
1-es, könnyen ítélkezel. Valójában el sem tudod képzelni, milyen könnyű az utcára kerülni. Hogy mást ne mondjak, az elhíresült devizahitel még mindig szedi az áldozatait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!