A kutyának és a macskának jobb élete van mint nekünk embereknek szerintetek is ?
Kapnak enni és inni minőségi időt is kapnak és kb ennyi nagyjából.
Az embernek folyton robtolni kell a munkahelyén sajnos kevés fizetésért.
Van olyan macska vagy kutya, akiknek jobb élete van bizonyos embereknél. Meg a fordítottjára is számtalan példa akad.
Nem mindegy hogy egy szerető, gondoskodó gazdi háziállatáról van szó, vagy egy, az éjjeli mínuszokban haldokló, éhező kóbor kutyáról. Na meg emberből is van hajléktalan alkoholista, vagy jól kereső könyvelő is, szerető családdal.
Szerintem nem.
Ez olyan, mint aki visszasírja a gyerekkort csak azért, mert akkor minden el volt intézve helyette, meg mindig tele volt a hasa. Oké, baszdki, de cserébe semmiről nem dönthettél egyedül, semmi jogod nem volt, se a felnőtt léttel járó szabadságok és lehetőségek. Sokkal jobb felnőtt embernek lenni. Oké, ha házimacska lennék, lehetnék dagadt, szőrös, flegma állat, és így is szeretnének, de soha el nem hagyhatnám azt az 50 négyzetmétert. Megéri? Nekem nem, persze tudom, hogy vannak, akiknek igen.
Az, hogy lehetőségeid vannak, sokkal több jogod van, mint egy állatnak, nem függsz senkitől, az neked nem jelent semmit? Mert akkor vannak bajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!