Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A kutyának és a macskának...

A kutyának és a macskának jobb élete van mint nekünk embereknek szerintetek is ?

Figyelt kérdés

Kapnak enni és inni minőségi időt is kapnak és kb ennyi nagyjából.

Az embernek folyton robtolni kell a munkahelyén sajnos kevés fizetésért.

márc. 23. 13:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan macska vagy kutya, akiknek jobb élete van bizonyos embereknél. Meg a fordítottjára is számtalan példa akad.

Nem mindegy hogy egy szerető, gondoskodó gazdi háziállatáról van szó, vagy egy, az éjjeli mínuszokban haldokló, éhező kóbor kutyáról. Na meg emberből is van hajléktalan alkoholista, vagy jól kereső könyvelő is, szerető családdal.

márc. 23. 14:10
 12/21 anonim ***** válasza:
Ez övön aluli volt 10 es
márc. 23. 14:12
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem , kiszolgáltatott bizonytalan a létük.
márc. 23. 14:19
 14/21 anonim ***** válasza:
Ha van gazdijuk, akkor igen. De mondjuk kóbor macska azért nem lennék.
márc. 23. 14:57
 15/21 anonim ***** válasza:
A macskáimnak biztos, hogy jobb életük van, mint némelyik embernek, de igazából nem tudom, hogy egy macska tényleg vagyik-e az emberekkel élni.
márc. 23. 19:01
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
A kutya és macska teljes egészében a gazdájától függ, a puszta létezése is. Ellenben te gondolhatsz egyet és tehetsz azétr, hogy független legyél és ne sz/r bérért gürizz.
márc. 23. 21:22
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem.

Ez olyan, mint aki visszasírja a gyerekkort csak azért, mert akkor minden el volt intézve helyette, meg mindig tele volt a hasa. Oké, baszdki, de cserébe semmiről nem dönthettél egyedül, semmi jogod nem volt, se a felnőtt léttel járó szabadságok és lehetőségek. Sokkal jobb felnőtt embernek lenni. Oké, ha házimacska lennék, lehetnék dagadt, szőrös, flegma állat, és így is szeretnének, de soha el nem hagyhatnám azt az 50 négyzetmétert. Megéri? Nekem nem, persze tudom, hogy vannak, akiknek igen.

Az, hogy lehetőségeid vannak, sokkal több jogod van, mint egy állatnak, nem függsz senkitől, az neked nem jelent semmit? Mert akkor vannak bajok.

márc. 24. 02:49
 18/21 anonim ***** válasza:
Igen, de vedd figyelembe, hogy ők is-, mi is más agyi színvonalon vagyunk.
márc. 24. 14:21
 19/21 anonim ***** válasza:
43%
# 15. Nem, a macska nem vágyik emberekkel élni, ő nyilván sokkal szívesebben él az utcán, rettegve, bújkálva, romos helyeken, hideg pincékben meghúzódva, éhezve, dideregve, szomjasan, kutyák elől menekülve, gonosz emberek üldözésének, kínzásának kitéve, betegen, sérülten, autóktól elütve, persze, a macska biztos erre vágyik. Hogy mondhatsz ilyen hülyeséget? A macska nem vadállat, ugyanolyan háziállat, mint a kutya, ugyanolyan kiszolgáltatott, a léte ugyanúgy az embertől függ, mint a kutyáé, és ugyanolyan ragaszkodó és hűséges társ, mint a kutya. Hagyjuk már ezt az ostoba sztereotípiát, hogy a macska önálló.
márc. 24. 14:48
 20/21 anonim ***** válasza:
#19 Kösz, okostojas, nekem nem kell bemutatni, hogy milyenek a macskák, elég régóta vannak cicáim, amúgy mentett állatok, szóval arról sem kérek hatásvadász szónoklatok, hogy milyen egy kóbor állat élete. Ha nem sikerült felfogni, amit írtam, inkább gorgess tovább.
márc. 24. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!