Semmivel nem vagy elcsúszva. Majd hívnak randizni vagy épp te leszel a bártabb és elhívsz valakit randira.
márc. 23. 01:30
12/27 anonim válasza:
Én 35 vagyok és nekem se volt.
Nehezebb az élet, mert csak magadra számíthatsz.
márc. 23. 02:48
13/27 anonim válasza:
Kérdező, ne aszerint alkoss értékítéletet magadról, hogy "még nem volt párkapcsolatod" - majd jönni fog.
Neked biztosan sokkal előbb, mint nekem (36 évesen volt az első párkapcsolatom).
Lazán, oldottan járj közösségbe, írd össze mi érdekel, keress csoportokat és ne rágörcsölve menj közösségekbe, tehát ne úgy hogy "azonnal párkapcsolatot akarok", "nnaa ki van aki tetszhet". Sose tudhatod: kit ki által ismersz meg.
márc. 23. 04:50
14/27 anonim válasza:
Te nem le vagy maradva ha nem elvagy maradva!
márc. 23. 05:44
15/27 anonim válasza:
Többiekkel ellentétben én azt mondom hogy baromira levagy maradva.Nekem már 12évesen volt barátnőm.Nálad kimaradt a tiniszerelem,a pokoli fájdalmak kb minden amiből tanulhatsz.De ez ellen lehet vagy lehetett volna tenni.Kezdj el udvarogatni,kezdj vmit magaddal,mert azon kapod magad hogy 40 éves vagy.Nyiss a világ felé,mindenki talál társat ha tesz érte...
márc. 23. 06:04
16/27 anonim válasza:
Igen.
márc. 23. 08:16
17/27 anonim válasza:
#15:
Az, hogy te 12 évesen már keféltél, az nem azt jelenti, hogy az a norma, tudod? És ezért nem kell másokat ennyire lenézni, farokhuszár.
márc. 23. 08:44
18/27 anonim válasza:
Ha eddig nem volt akkor nem is lesz nekem már kb 17 évesen volt barátnőm most 31 vagyok és nincsen senkim ami azt jelenti hogy valszeg örök szingli leszel.
márc. 23. 09:15
19/27 anonim válasza:
A gyakorin lévő embereknek 30 évesen se volt még, úgyhogy nem vagy lemaradva nyugi!
márc. 23. 10:02
20/27 anonim válasza:
Szedd össze magad szerintem. Nekem 22 évesen volt az első kapcsolatom, de már nagyon kétségbe voltam esve. Nem vagy nagyon lemaradva, de próbalkozni érdemes, mert minél később kezded, szerimtem annál nehezebb elkezdeni, beletanulni. Ez egy tanulási folyamat, mire megtalálod a megfelelő hazastársad, és neked is fejlődnöd kell a hibából. Kell néhány szakítás valszeg, stb. Ezeket meg kell élni, hogy vegül ne egy nagyon rossz házasságban köss ki a tapasztalatlanságod miatt, mert sürget az idő. Vagy hogy ne legyél megrögzött egyedülálló. Próbalj flörtölni, az emberek szemébe nézni, mosolyogni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!