Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan erjem el, hogy behivjan...

Hogyan erjem el, hogy behivjanak interjura valami markas ruhaboltba? Ez minden almom.

Figyelt kérdés

Miskolci vagyok, esti tagozaton erettsegizek, alapfoku vegzettsegem van eddig. A Retroba mar voltam ,felvettek de nagyon rossz volt a kozosseg, nem mentem oda dolgozni, es csak azert mentem el, hogy vajon alkalmasnak talalnanak e, de alapbol rossz volt a megerzesem veluk kapcsolatban.

Van még egy par markas bolt Miskolcon, pl Devergo, mirror, ilyen kisebb markakra gondolok es nem azokra a nagyon uri uzeletekre, remelem ertitek.

Az gaz lenne ha este zaras elott, amikor valoszinu bent van a fonok, beviszem az oneletrajzom es megkerdezem keresnek e embert?

Oneletrajz alapjan nem vagyok meggyozo, de eloben igen.

Hogyan erjem el ezt a kis, de szamomra nagyon nagy almot?

2024. márc. 21. 14:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
37%

Ezt szimplán nem kell beleírni a CV-be. Ennyi. Nekem is csak 8 általánosom van és nem egy érettségit igénylő helyen dolgoztam már, irodában is, a kutya nem kéri el az érettségidet. Egyetlen egy munkahelyem volt, ahol kérték, hogy vigyem már be, mert le kellene írniuk a számát (kb másfél éve ott dolgoztam már, nem tudom, miért kellett hirtelen xD), azt mondtam, hogy anyámnál van vidéken, nem megyek arra mostanában, letudták annyival, hogy akkor beírják, hogy nincs.

De egy ruhaboltban aztán pláne nem fognak szóba kerülni a tanulmányaid.

2024. márc. 21. 17:27
 12/13 anonim ***** válasza:
47%

Menj be zaraskor. Ha nincs ott a fonok,kerdezd meg mikor lesz bennt. Hozza menj celzottan. 10-14.00 kozotg szoktak inkabb otg lenni szerintem. Kerdezoskodj.

Nem ertem mi koze az erettseginek vagy barmely papirnak ahhoz,hogy jol ki tudod-e szolgalni az embereket es eltarsalogj veluk. Mindenkepp szemelyesen menj. Az ilyen melora tenyleg ertelmetlen cv alapjan valogatni az embereket.

Minden pasimnak 8 altalanosa volt es mindnek jolfizeto munkaja volt. Nem kellenek papirok az ervenyesuleshez ma mar.

2024. márc. 21. 18:51
 13/13 Kései Sirató ***** válasza:
Pénteki napon záráskor esélyesebb, hogy bent van a főnök.
2024. márc. 22. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!