Márkás ruhaboltokban próbanapon is már adnak ruhát amiben dolgozni kell, vagy csak ha felvettek?
Nem tudom mit vegyek fel hogy kenyelmesen legyek, azt tudom hogy aki ott dolgozik annak adnak ruhat es csak abba lehet lenni, de vajon probanapra is adnak?
Vagy sajat ruhaban leszek? Olyan boltokra gondoldok mint pl retro, devergo stb
Sokkal tobb mint 30-40 aranyom csak egy farmer annyi a retoba, jo munkas lehettel.
Es igen, vissza kell adni. Az ismerosom leszamolas utan, mindent vissza adott. Szerinted mit csinalnak azokkal a ruhakkal amit az egyik elado hordott par honapig? Kidobjak? Elvisztik tisztitoba es oda adjak a kovetkezonek, ha hibas akkor ki kell fizetni es vissza se kell adni termeszetesen.
Pont a retroba meg a mirrorba vagy valo, inkabb el se megyek mert olyan buta primitiv emberek dolgoznak ott mint te.
Edes vagy, ezeknel egy sokkal nivosabb uzletet vezettem (talan pont ezert, sose kellett mas levetett ruhajaban dolgoznom, amit a ceg adott az az enyem volt)
Sok sikert a probanapon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!