Márkás ruhaboltokban próbanapon is már adnak ruhát amiben dolgozni kell, vagy csak ha felvettek?
Nem tudom mit vegyek fel hogy kenyelmesen legyek, azt tudom hogy aki ott dolgozik annak adnak ruhat es csak abba lehet lenni, de vajon probanapra is adnak?
Vagy sajat ruhaban leszek? Olyan boltokra gondoldok mint pl retro, devergo stb
Ilyen miatt tényleg felesleges aggódnod.
Menj valami olyanba amit szeretsz hordani a mindennapokba utcára is és kényelmes.
Az eladoknak adnak pulovert, polot, farmert es cipot, abban kell lenniuk, mindenkinek ugyanolyanban.
S-a meretem biztosan lesz az uzletben, meg sokan probanapoznak gondolom felvannak keszulve a meretekkel. De azert kivancsi vagyok sajatban leszek e, jobban orulnek ha nem, mert minden vasarlo kifog nezni.
3. Nagyon draga bolt, de igazabol csinosan megyek es kesz, nekem nincsenek markas ruhaim..
Ha szimpatikis leszek, ugyse ez dont.
Mondjuk az, hogy sokan próbanapoznak, az már legyen egy intő jel, ugyanis a próbanap eleve egy erős szürkezóna.
Ragaszkodj az azonnali kifizetéshez.
Tudom hogy torvenytelen nem is ertem hogyan fordulhat elo ilyen nagy vallalatnal.
Bufekben oke, de ilyen helyen..
Hat nem tudom, elmegyek megnezem aztan ha rossz, eljovok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!