Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 24 éves vagyok. Nyár végen...

24 éves vagyok. Nyár végen töltöm be a 25öt. Szerintetek egy 25 éves nő/lány még fiatalnak számít? Bocsi, lehet hülyeséget kérdezek, de én hetek óta ebbe vagyok belebetegedve, hogy mostmár vége mindennek és öreg leszek.

Figyelt kérdés
Más is van aki így érzi? Egyébként általában 18-20nak néznek, tehát ez egy pozitívum, én sem érzem magam ettől idősebbnek... de mégis a 25 az annyira soknak tűnik. Egyáltalán hány éves korig számít egy nő fiatalnak?

márc. 15. 19:15
1 2
 11/17 anonim válasza:

Minden fejben dől el.Kérlek ne gondolkozz ilyenen ilyen fiatalon!!!

Élj,élvezd az életet mert még nagyooonnn fiatal vagy!!

Majd ha tényleg nem leszel fiatal akkor bánni fogsz minden egyes percet amit ilyen gondolatokra pazaroltál fiatalon!

márc. 15. 20:28
 12/17 anonim ***** válasza:

Aki nem tudja elfogadni a tényt, hogy öregszik, és egyszer meghal, az nagyon szorongó, boldogtalanként fog élni.

Valószínűleg nincs semmi boldogság az életedben jelenleg sem, nincs pozitívum, emiatt jóval erősebb az öregségtöl való félelmed.

márc. 15. 20:53
 13/17 anonim ***** válasza:

Szűzmárja...ne legyél már ilyen hülye...

Ez néhány Gyakorikérdések felhasználó baromsága.

Most tényleg a világot nézd ne a netet...

Az élet nem ér véget 30 se 40 éves korban sem

márc. 15. 21:34
 14/17 anonim ***** válasza:
Igen, te már egy vén nyanya vagy, vegyál járókát, és menj koporsót/sírkövet is nézni. 👵
márc. 15. 22:13
 15/17 anonim ***** válasza:
67%
🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
márc. 16. 08:41
 16/17 anonim ***** válasza:
Sztem 40 évesen se vagy öreg.Főleg hogy az átlag életkor 80 felett van.Még az életed felénél se jársz igazából
jún. 26. 22:09
 17/17 anonim ***** válasza:
67%
Ha Di Caprio nézetei szerint nézzük igen kiöregedtél 😃
jún. 27. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!