25 éves kor után már látványosan öregszik az ember?
Nemrég töltöttem le a Google Photos appot és hirtelen benyomott 9 évnyi képeket, azt se tudtam, hogy megvannak még. 33 leszek, szóval 24 éves korom óta rengeteg fénykép van rólam meg. Semmi látványos változás nincs, voltak időszakaim, amikor kicsit híztam, aztán fogytam, de ezek is ilyen 5-6 kilós változások voltak, szóval semmi extra, csak néhol pufibb az arcom.
Szerintem ha egymás mellé raknék egy régi meg egy mai képet, egy idegen nem tudná eldönteni, melyik a frissebb. (Mármint olyan, aki nem látott még soha, mert most más színű a hajam, mint régen, már nem festem.)
A kollagéntermelés kb. akkor van a csúcson. Onnantól kezdve minden évben 1%-al csökken.
A genetika, arcfelépítési sajátosságok ellen nem tudunk magunk külsőleg, krémekkel tenni semmit, de átlagosan azért ha valaki odafigyel az életmódjára, vízfogyasztásra, ne dohányozzon, sportoljon, védje a bőrét az UV sugaraktól, hidratálja a bőrét, igenis ki lehet tolni ezt az időt. 38 éves vagyok, a szépségiparban dolgozom, nem a levegőbe beszélek, sokat láttam már, vannak hihetetlenül irreális elvárások és borzasztóan károsnak tartom az amúgy is gyenge lábakon álló női önbizalom még durvább aláásását, amikor a social média folyamatos hazugságokat lök felénk.
Ez valami Gyakorikerdések.hu betegség?
25 felett öregszel..
30 felett egyedülálló vagy akkor tuti selejtes és senkinek nem fogsz kelleni
40 felett??? Már kb. halott vagy.
30 feletti férfiak középkorú kisnyugdíjasok.
By : gyakori népe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!